Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 1 July 2011

munching entry~ william's corner

ke william lagi kali ni. huhu. kalo ni sbb nak melepaskan gian SIL, kekna yg teringin nk mkn kt william. hehe. i follow... as usual, b4 gi sana, kitorang akn browse dulu menu ape nk oder kt Fb william ni supaya x tercengang2 masa nk order. hehe

ha lg 1, william dah pindah ok! gerai die dulu dah ade buat construction. die pindah area situ jugak. kitorang tya kt kedai burger depan gerai lama die. gerai burger tu dah taw da org nk tya apa. haha. mesti die penat nk jawab sbb org dtg situ sume pelik tgk william da xder. dah kedai burger tu yg ade dpn mata. tya die la. william kene bg token kt gerai burger tu sbb org dok tya die je. sp soh william tu x letak signage 'sudah berpindah', ye x? anyway, die pindah dekat2 situ je. boleh carik punyer :)




patutnye kitorang oder 2 air je. besor giler. x larat nak abes. naseb leh tapau. hehe. we ordered L-R soda herb @ akuarium, chocolate avocado n kedondong longan

alahaiii sumpah aku x leh igt ape nama bnda alah ni. ngeee mengiurkan kan kan kan?

baked pasta with meatballs. superrrrr delishhh ;)



masing2 nk pengsan habeskan mknn sbb sgt besar portion nye



suke kekna dpt mkn sini yer...



mushroom soup n garlic bread.



alamak, teringat2 lak baked pasta ni. meleleh air liur den. tp xleh nk mkn selalu,, mahalll iskiskk



ok habeskan air sebelum balik. air lg satu bungkus bg acah minum kt umah. hehe


love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...