Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 30 June 2011

ulu yam yam yam

cam aku ckp kt last entry, i had a very hectic saturday last week. bermula seawal 6.30 pagi, siap n gi umah mak nk wat sandwich (sandwich je pon, kecoh tol. lol) nak ke ulu yam. kete x leh stat la pulak... yg pasti journey nk ke ulu yam sgt la hampeh sehampeh hampehnye. kakakaka malas aku nk cite, hampir gadoh laki bini nk sampai ke destinasi. kakaka. naseb bek la sampai gak la wlopon da kol 11 lebey masa tu. klo aku cite kang panjang. hehehe.


sebelum sampai ke sg. tua yg mereka paggil ulu yam (sumpah x taw yg sg tua tu ulu yam. menangisss. hahaha), aku n hasben da sesat sampai ke sungai sendat ni ha. mmg sendat giler la jalan nk masuk sini. seram pon ader, huhu. hasben amek2 gamba dulu, baru kitorg gerak semula


siap da byr masuk ke sg sendat yg x ade org sgt tu. skali xde pon kawan2 opis ku. ngahaha. igt nak patah balik umah je time tu. naseb bek la tb2 dpt gak coverage n ckp ngn kak shyma n kami pon mmg akan lalu balik sg tua tu. so lets gone

sampai pownnnn. tp org da nk balik da. hehe


sume da berbalut2 sejuk. aku x mandi pn. cecah kaki dlm air pon x. huhu


ye ye je ko gelak hafidz


budak comel





len kali la dtg lagi. hari tu emosi terganggu sket nk mandi. hahahaha





ramai2 dok Hr tu, ni je join? haha jadilahhh.. tahniah kpd yg sudi memeriahkan majlis. huhu


semangat luqman suapkan aku kopok ok!


senget sebelah aku dokong luqman ni. time dokong rase biasa je. time da balik aku rase tgh aku kebas n shaking. baru tingat aku dokong die ni. berat jugak sbnye. ahaha


last pose every1. adala dlm x sampai sejam aku join dorg. kene cpt sbb nk gi bday party lak pastu :)


love ~izyan al-za'im



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...