Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 2 June 2011

patchi for ili

sabtu ni, selain majlis sambut menantu utk aku, adalah majlis pertunangan best fren aku iaitu Ili. sedey sgt x dpt attend. sape soh wat wat sama date ngan aku kawen? haha. ili nk tunang ngan zam yg jugak best buddy aku masa kt college. kitorang mmg rapat. smg cepat kawen. insyaallah dis disember ni. zam n ili ni yg jd pengapit aku n hasben ari tu la... selamat bertunang ili n zam!

dah x dpt attend, maka aku telah menyatakan hasrat nak menyeponser sedulang hantaran. so, me n husben chose patchi! actually hasben yg beriye nk beli patchi! hahaha. x merasa utk majlis sendiri, maka kami nak beli utk my bestie!


at patchi boutique mid valley


the selelctions

we went for the classic selection...


nak pilih yg dah siap packaging or yg timbang. yg da siap packaging, mmgla syantek, but the price is berkali2 ganda.


so, i picked yg timbang nye, so nnt kite gubah sendiri. lg best kan. huhu


pilih pilih pilih


so, aku decide nk soh ili gubah camni la. put the chox atas piring camni. she's gonna use fresh flowers. so, fresh flowers nnt hias tepi2 piring tu. erm, nice idea! :)


klo aku dpt chox ni, syg kot nk mkn. ngehehehe



ok, da siap deliver this patchi to ili. slmt m'gubah! ;)


pas dah beli patchi, teringat pulak bday mak 3/6/11. erm, so, i bought dis spin-dry mop by cosway. ade cosway upenye kt mid tu. x pasal2 aku jd member cosway tu. semata2 nk beli mop ni. bukan sebarang mop. aku yg malas mengemop pon, tgk mop ni, rs suke mop ok! aku jumpe mop ni kat umah hasben kt manjung. so, aku tros pk nk beli mop ni. senang keje mak aku nnt. mak aku suke mop. tp sian die kene bongkok2 n perah. with dis mop, the mopping chore will never be the same again! cewaahh! seyes best giler. perah pakai kaki je. org malas mcm aku mmg suke. agagagaga. wlopon harganya amat merepek bg sebatang mop, tp xpe je, aku suke n menyenangkan utk mak aku! nnt nk beli utk umah sendiri lak. ngehehe. happy bday mak!! ;) luv u!!


love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...