Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 30 October 2010

ICC matrade




ICC tu Innovative n Creative Circle. MATRADE wat pertandingan ni for selected unit. Unit aku mmg semngat la utk menang misi ni. well, sp x semangat nk menang kan. so, pertandingannye hari Kamis yg lepas. persiapan kitorang pon da buat abes baik la kononnye. hehe. tp.... kitorang x menang pon. yg menang ialah unit tunangku. iskiskisk. sedey jugaklaaaa. but take it positively. adat bertanding la kan. sume da lakukan yg terbaik. cume bukan rezeki kitorang. Gambar group aku x clear sgt la. but aku tempek jugak la kat sini k.

penyokong setiaku :)

gaya org nak present :)

para penonton... ibu2 bapak2 :p

group foto x menjadi. ceiit

camera pink ku wat hal. buruk lak gambo. iskk

wit kak lela

ni la grup frm MDG yg menang tu.

hajar n suzie.

ok, jumpa lagi ni konvensyen icc akan dtg. teringin lagi ke nak masuk? haha

love~ izyan al=za'im


Tuesday, 26 October 2010

PPUM n makan

Byk betul cite sabtu lepas. ni sambung lagi. hehe. visited my uncle paman rin yg warded di PPUM sbb sakit ape eh. lupe lak. huhu. selain tu, melawat jiran aku nye cucu baru. malam tu g makan kat Ani Sup Utara :)

ayah, adik ayah n my 2 cousins, yan n wafi

yg sakit tu paman rin. adik ayah jugak. semoga cepat sembuh..

ni lak baby gurl. xde nama lagi. but kitorang soh mak die bg nama nur marsya rania. hehe

acah je yg berani pegang. huhu

otak2 kat Ani Sup Utara. murah+besar+sedap otak2 ni!

my ayah n my baby! :)

kat kedai sup, but aku mkn ayam penyet. hehe

mak je baca doa? ngeee



ok babai n tankiu mak for belanje! :)

love ~ izyan al-za'im

Monday, 25 October 2010

misi baju konvo

Sabtu lepas, aku, mak, acah, asyu n ayah telah g ke mydin mall usj beli barang2 dapur kan. nak balik tu, si acah ajak singgah ke Maya Silk. nak carik baju convo katenye. padahal die dah beli kain yg glam da aritu nk buat baju konvo. tp dah terpakai awal. then die nak carik yg baru. adehhh.

kenapa aku rase kain2 kat maya tu cam menarik ati jer? harga pon sgt reasonable! sgt aku rase nk beli baju aku kawen skali. tp rase nk survey yg lain dulu lah. klo x dah berbunga2 da dengar mak nak belanje. hehe.

mengalahkan nak try baju pengantin. haha

pengantin pon nanges tgk korang pilih baju camni utk convo ok! lol


asyu pon same terpedaya ngan hasutan acah. haha. tp dorang pilih ala2 pink so dat leh pakai utk wedding aku skali nnt. kalah pengantin, siap korang! hehe

finally, asyu chose dis :)

mak termenung tgk taste baju budak skang nk g convo. ahaii. anyway dorang berdue ni akan convo 27/11 nnt. alamak, kene siap 2 bunge ke ni? uhuk2


dlm sebok2 dorang pilih baju dorang, aku carik utk wedding aku nye skali. owh, itulah warna yg aku suke! fuscia n black! tp x beli pon. nak survey lagi. mana taw ade yg berkenan kt tempat lain lak. ngeee


aku hya pemerhati je. dulu aku convo xde pakai baju lace2 camni taw. iskisk. hehe. anyway, congrats 2 asyu n acah!

love ~ izyan al-za'im

futsal makswip

Khamis minggu lepas tunangku n matraders telah mewakili matrade utk futsal tournament for MAKSWIP. eh, btol ke aku eja 2? haha. tp, x berjaya sampai ke final. xtaw la aku sampai peringkat ape jer. aku x ikot pon sbb keje kan. ni aku postkan gambar yg tunangku amek je. :)










last skali baru ade gambo die. hehe. xpelah kalah dis time, lain kali cuba lagi k. muahhx!

love ~ izyan al-za'im

Sunday, 24 October 2010

mbeli barang kekna


Hari kamis lepas, aku n tunangku temankan kekna g beli bebrapa lagi barang kawen die. as wedding die pon tinggal dlm 2 minggu je lg. so, setiap hari mmg xleh duk saje la. abes keje mmg die merayap sini sane.

kamis lepas, tunangku dpt cuti tanpa rekod sebab main futsal. tp team dia hya terselamat awal2 je. hehehe. ptg die da xde game da. kekna ajak die g klcc. kekna ngaja pagi jer, so petang free la. deme dah shoping baju hantaran kat klcc, petang tu deme amek aku balik keje. g sogo lak.

makan dulu, then tros ngan acara mencarik barang, xde beli byk pon, tp kami telah mnjadi org terakhir kua dr sogo tu. hahaha. 1st time jd org terakhir yg balik. br aku taw, sblum pkerja2 sogo tu balik, dorang akan berdiri tegak kat sebelah barang2 brand dorang jaga tu. pastu ade ketua tiup wisel ke ape tah. dorang akan tepok tgn tanda bersurai. ooo gitu cara dorang nak balik. hehe




filling up the tummy first at Kyros kebab. da lama x mkn bnda ni haihh

mbeli cadar pengantin kekna. nyampah la tgk konon2 70 plus 20%. after disc, tu la harge sbnr. cam aku xtaw. klo g time x sales pon, sama jugak harge. wekkk

kekna beli jean perry kale merah itam. dpt free quilt. berbaloi!

carik perfume pulak. bengkek klo igt balik incident beli perfum aritu. krisis ngan 3 pompuan gemok. mls nak cite. wat sakit ati je. adehhh, ade gak org cam 2 kat malaysia ni. hahaha

ciannye tunangku kne angkat plastik berat2 yer. ngeeee

promoter perfum yg tgh wrap hantaran perfum yg kekna beli. bertungkus lumus cepat2 mamat ni siapkan sbb da waktu balik die. org terakhir la katekan. haha. akhirnye memilih azzaro. sedap la bau die ;)

dlm byk2 packaging, aku suke yg ni. nina ricci. ni merah. aku nk kale pink ade x? hehe. hujung taun la baru beli :)

love~ izyan al-za'im








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...