Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 25 October 2010

misi baju konvo

Sabtu lepas, aku, mak, acah, asyu n ayah telah g ke mydin mall usj beli barang2 dapur kan. nak balik tu, si acah ajak singgah ke Maya Silk. nak carik baju convo katenye. padahal die dah beli kain yg glam da aritu nk buat baju konvo. tp dah terpakai awal. then die nak carik yg baru. adehhh.

kenapa aku rase kain2 kat maya tu cam menarik ati jer? harga pon sgt reasonable! sgt aku rase nk beli baju aku kawen skali. tp rase nk survey yg lain dulu lah. klo x dah berbunga2 da dengar mak nak belanje. hehe.

mengalahkan nak try baju pengantin. haha

pengantin pon nanges tgk korang pilih baju camni utk convo ok! lol


asyu pon same terpedaya ngan hasutan acah. haha. tp dorang pilih ala2 pink so dat leh pakai utk wedding aku skali nnt. kalah pengantin, siap korang! hehe

finally, asyu chose dis :)

mak termenung tgk taste baju budak skang nk g convo. ahaii. anyway dorang berdue ni akan convo 27/11 nnt. alamak, kene siap 2 bunge ke ni? uhuk2


dlm sebok2 dorang pilih baju dorang, aku carik utk wedding aku nye skali. owh, itulah warna yg aku suke! fuscia n black! tp x beli pon. nak survey lagi. mana taw ade yg berkenan kt tempat lain lak. ngeee


aku hya pemerhati je. dulu aku convo xde pakai baju lace2 camni taw. iskisk. hehe. anyway, congrats 2 asyu n acah!

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...