Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 11 October 2010

kekna's engagement


Seperti yg dimaklumkan minggu lalu, cewahhh, aku bercuti hari Jumaat sebab ikut tunangku balik to his home sweet home di Seri Manjung Perak. Balik ngan kekna skali. ate, kekna yg nak bertunang pulak kan. hehe. Sampai je Manjung, mmg byk giler bnda kene buat/setel. umah tu kak huda sorang je yg duduk. nak bertunang ni, sume dorang wat sendiri. yela, mak ayah dah xde (sedey pulak. iskisk). alhamdulillah, akhirnye everything went smoothly. Semoga pertunangan yang x sampai sebulan ni (sbb bulan 11 da nak kawen. hehe) akan bahagia selamanya. Ni perkahwinan kedua bg kekna n bkl suaminya. Diharapkan semuanya baik2 saja. insyaallah :)

kekna with hantaran belah laki n pompuan.

chocs made by makciknye. pandainyer!

kek yg di oder di majung. murah n sgt cantik. i likeee ;)

pulut n rendang made by makciknye jugak.

puding made by makciknye jugak. alhamdulillah. makcik2 byk tlg wlopon da xde mak sendiri. :)

cuppies sponsored by me, made with love by along! utk makluman, aku yg menghias sume hantaran2 dr belah pompuan ni yer. nmpak simple je sume kan. yela, bidan terjun mmg lagu tu. hahahaha

hantaran wajib dari org perak. Bahulu ikan. erm, tp napa masa aku tunang dulu, tunangku x kasi pon bahulu ikan ni. hahaha

hantaran warne pink. saya suker!

hantaran dr belah laki. kale hijau.

acara risikan bermula. tunangku jg videografer x bertauliah. hehe

sarung cincin dlm bilik. very the traditional. huhu


with kak huda yg x sempat salin baju pink sbb pg tu die kene ganti sekolah. erm, FYI, dua2 org kakak tunangku ni cikgu sekolah. in fact, arwah mak n ayah tunangku pon cikgu jugak. tunangku je sesat keje matrade. hehehe. tp skang ni sesekali berkecimpung jd cikgu tusyen ganti. ngehngeh

congrats kekna! x pasal2 potong adek die yg da tunang lama ni. haha. xpe, yg tua didulukan. hehe


till we meet again on November 6, 2010. kawen pulak. :p

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...