Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 31 May 2013

my cousin naziah bertanang hari yang sama BIL kawen di tanjong karang. after wedding di tanjong karang, kami bergegas ke Petaling Jaya. majlis pertunangan da selesai. tapi ok la tunjuk muka kan. so tangkap gamba ngan sedara mara je la. tahniah naziah :)

apesal gamba ni colourful sgt aku tgk? hehe

gwiyomi??

ko apesal naziah? huhu

hari tu hari ibu. so para ibu jom tiup lilin sesama :) izz tengok jela orang2 tua ni buat ape tah. hehehe

love ~ izyan al-za'im

Thursday, 30 May 2013

BIL's wedding marina island

ni gamba2 wedding BIL di sebelah family lelaki. family hubs dok seri manjung kan. so marina island ni dekat la jugak dgn rumah. nak buat wedding by the beach gitu kan. tema baju family gold. belasah la ape yg ade. naseb bek jumpa baju melayu gold utk izz. hehe. layanzzz

btw, byk gamba diambil setelah majlis berakhir, so pemandangan agak bersepai disitu. hehehehe

izz with adik2 sepupu

ada majlis berendoi utk keisha jugak

pelamin berlatarbelakangkan laut. syiokkk berangin jer

budak baik ni behave je. bagus!

with my biras 1 dan biras 2. hehe

dukung anak style ape ni?

with the bride

both guys adalah hubs' brothers. apesal byk gamba izz asek pandang perantin je?

sampin abi dah terbarai. kejap je pakai sampin nye. da la tertinggal songkok. adoii selekeh da laki aku ni. hehe

izz nak naik beskal ye?
perantin baru + perantin lama + izz

majlis da selesai. kitorang lepak dulu tepi pantai sebelum balik. izz pon sedap la terlena kene angin laut gitu. hehehe. alhamdulillah selesai da majlis. lps ni sape lagi nak kawen? hehehe


love ~ izyan al-za'im

BIL's wedding tanjong karang

arghhh tension sbb da lama x dapat update blog. serious keje banyak sampai x sempat nak update. byk benda yg aku miss. then aku pon x taw nak update yg mana. xpela, aku update ape yg sempat je. izz pon dah 8 bulan setengah. x sempat nk update psl perkembangan dia.

anyway, aku tempek2 gamba jela kat sini ye. ni wedding abang ipar aku di rumah pengantin perempuan. yang kawin ni abg nombo 2 suami aku. selamat pengantin baru abg sham n uteh. x panggil akak uteh sebab kakak ipar lagi muda dari aku. acaner tu? hehehe. layanzz








izz's cousins keisha and hani



sea green katanya. belasah jela. hehe


with hubs sibs

love ~ izyan al-za'im
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...