Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 29 August 2010

iftar matrade

last friday, lepas accident yg x seberapa tu, aku n tunangku terus gerak ke matrade. awal lak aku sampai. dlm kol 6. mana ade ramai org lagi. so, g solat asar dulu n kembali ke matrade hall.

actually, aku da pakai tudung style camni kat umah b4 nak g buke tu. tp cam x confident lak. haha. nmpak xde beza? eh ada! tunangku kate mcm tudung siti. tp klo tudung siti nmpak leher. asek betul2kan je. last2, dlm keta, aku betulkan pakai tudung cam biasa je. hahaha. hampeh.

kat level 4. merentasi east ke west. hehe

memperagakan jubah yg mak belikan kat mekah. lalalala

nk posing ngadap hutan lak. agagagaga

b4 berbuka, ade tazkirah kat surau milan. jauh tu sampai ke milan. hehe. tomeinye nur ain nye telekung. winks

luqman yg sebok menyelongkar paper bags. macam2 goodies kitorang dpt. tankiu!

dok semeja ngan kak shyma's family, noreen's n shahrul anuar's.

tangkap gamba lg b4 makan. ngeeee

tiap kali buke pose, mesti ada kain batik yg hado ni. cantik le kononnye tu. hahaha. erm, sangat ramai org. mule2 cam ade yg x cukup seat. naseb bek ok pastu. isk, mesti ade yg x bg nama, tp dtg last minit. sbb tu jd cam2. x bek cam2 taw!

abes je berbuka, kitorang singgah ke sogo (sempat lagik. hehe) dan aku sempat merembat sandal from sachs ni, menggantikan hush puppies merah aku yg dah sopak itu. haha. aku rasa, taste aku skang da cam kertu sket la. hahaha. skang ni pk nk selesa je, xde dah nak melaram cam dulu. tp colour still kene vibrant. huuuhhuu, tunangku pon dah masak sgt colour camne yg tunang die suke. gud! then, selai green n selai lagi pink blue collared t-shirt utk tunangku. kire baju raye la tu. ok cukup utk hari jumaat lepas. balik! :)

love ` izyan al-za'im

Saturday, 28 August 2010

kejadian sebelum iftar at MATRADE

smlam hari jumaat, aku n tunangku telah menghadiri majlis buka puasa kat matrade hall. alhamdulillah, dah 3 tahun aku berbuka kat MATRADE. (da lama gak aku keje matrade upenye. hehe) big boss kasi balik seawal kol 3. lunch break gomen starts kol 12.15 sampai 2.45. PC tunangku down lak, so mmg tunangku tros ajak balik kol 12.15. huhhu.

kitorang plan nak g kompleks kraf b4 g iftar tu. sbnye, mmg saje carik nahas g KL semalam kan. sah2 mmg jem giler babet sebab selangor cuti. kol 4 kitorang kua umah. aku cam da rase lmbat kua kol 4 tu, but tunangku kate ok, ok la. masyaallah!! jam yg lua biasa!! every single route yg kitorang lalu, sume xbley blah! dah kol 5, still x sampai2 jln tun razak. aku ckp ngan tunangku, kita tros g matrde jela, sbb xmungkin kita sempat dgn jalan macam ni. kompleks kraf tu tutup kol 6. mmg hangin jer time tu. tp hangin aku dlm ati jer. huhu.

so, mmg berpatah balik la. x tahan nak tunggu cam 2. nk patah balik lak, bukannye senang, kene ngadap massive jam tu jugak. durhhhhh. masuk jalan bukit tunku. xtaw la, tb2 salah jalan lak. ngadap super duper jam lagi. dugaan betulla! tgh2 jam, kete pon jalan slow jer. mmg ujian Allah semalam, DANG!!!

ya Allah! tunangku terlanggar orang! pompuan naik moto jatuh dr moto! aku xtaw la sape silap. aku kua dr keta. tunangku park keta depan sket sbb tgh jam giler kan time tu. aku dah berderau dah. minah tu bukak helmet dn terus dgn kereknye tya aku "xnmpak org ke?!' die xde pe, moto die pon xde pe. tp die punye hangin tu walawei!!!

bayangkan die sorang minah yg bertindik dibawah bibir yg menunggang motor ape tah. yg pasti xde pompuan pakai moto cam 2. mmg cara minah tu seyesly cara nk cari gaduh. die kate kitorang langgar die. n keep ckp, kalo die mati camne? x nmpak org ke!!

naseb baiklah aku ni sabar n bfikiran waras time tu. kalo x, mau gaduh kat situ. aku mmg mintak maaf kat die (wlopon aku taw bukan 100% salah tunangku. die yg tb2 cilok depan keta kitorang, manalah kitoang pasan) die rase kitorang saje nak langgar die. astaghfirullah... adik oii, xkan la kitorang saje2 nk langgar ko? isk. sbb x nmpak la jd camtu kan. apadaa! aku byk kali offer nk anta die g clinik (wlopon die x injured langsung) die kate wat pe g clinik, die bukan injured (tau pon x injured)

dgn perangai pompuan tu yg agak menggerunkan itu (mmg style kaki gadoh sey budak tu!), aku xnak tunangku interfere. takot api ngan api jadi marak nnt. huhu. aku dengan nada berhemah, mintak maaf byk kali wlopon minah tu x puas ati. aku rase x salah nak mintak maaf even bukan salah kita. lama gak la aku menahan amarah aku ni. ahai.

lastly, aku rase minah tu x tahan dah nak carik gaduh ngan aku sbb aku langsung xlayan gaduh die tu. sikit pon aku xnaik suara. haha. xmalu ingin aku katekan aku bangga dengan diri aku sendiri sebab bjaya control situasi tu. tepuk2! naseb bek aku x puji diri sendiri sbb tunangku pon sama puji aku. tunangku ckp, kalo xde aku time tu, mmg die nak gaduh sbb perangai minah tu camtu. isk. xyah gaduh. klo masing2 tgi suara, mmg xkan setel punyer. hehe. bile bhadapan ngn org/situation camtu, kene tarik nafas n fikir sewarasnya. jgn terus melulu hangin x tentu pasal. mesti ada cara tu settle it in the best way. cewaahh! pandai je aku ni. hehe

akhirnya minah tu pon reda n x tinggi suara dah ngan aku. moto die x rosak ape lagipon. so no point die nak maki2 aku kan. then, aku pesan kat dia hati2 bawak moto n kitorang pon beredar n kembali mhadap jam nak ke menara matrade. fhewww ujian betul la smlm. hehe

cite pasal iftar kat next entri k. babai!

love ~izyan al-za'im

Friday, 27 August 2010

buka puasa MDG

skang jam 1.46 tengahari n aku ada kat umah. matrade kasi balik awal yo! hehe. ade buke pose kat matrade arini. so, dpt balik awal yea! erm nak kua jap la rasenyer. after asar baru la gerak g matrade kot. buka pose luar lagi. hurmm, cian mak aku. ihik.

smalam aku ikot tunangku g buke pose Unit MDG. x macam iftar unit aku yg jauh kat gombak tu, iftar MDG hanya kat kedai Adam belakang Matrade tu je. tanx orang2 MDG. ngeee.

yg attend smlm, adala dlm 20 org. suprisingly harga sume dlm RM280 je! murah giller. sbb lauknye macam2 n yg penting SEDAP! menu smlam ialah nasi, tomyam sampan pecah, sup tulang, siakap 3 rasa, ikan kembung masak ape tah, kerabu sotong, kangkung belacan, daging goreng kunyit, telur dadar, air laici sedap. erm, pe lg eh. hehe. b4 dis salu je makan kat Adam tu. cume smlm je g ramai2. kedainye biasa je, tp mmg sedap! selero makcik makan. hehe


ida n atikah yg sebok melayan anak ida yg sedikit mengamuk pada hari semalam. hehe

antara yg dioder.arghh, kecur ayo kiur aku tghari ni! ciss.

tetamu MDG sampai ke hjg meja sana. my second time berbuka ngan MDG after last year. muke x malu. huhu

nadia n hajar yg kene tipu ngan aku. sory wehh! selamat hari raya. ngeee

buka pose pakai baju batik. kamis pulak kan. hidup kerajaan!! hahaha

love ~ izyan al-za'im

Thursday, 26 August 2010

semalam di mid valley

semalam, after work, aku n tunangku telah g ke midvalley. nak beli bday present adik aku, acah. dah gaji pulak kan. molek benar la tu. hahaha.

baby bucuk, jgnla merajuk i beli adiah acah. nnt bday u, i beli adiah u pulak yer. wekkk (ape kaitan tah. haha)

tunangku sdg merenung masa depan while waiting 4 berbuka at KFC. cam besa, ramai giler org. mid valley dah ade improvemnet skang. dah ade announcement berbuka pose. gud2! xdela tiap kali aku buke kat lua, kene soh org kat umah alert aku. hehe. act, aku craving for prawn KFC yg baru tu. alahai ciputnyer.. tp rase not bad! :)

after solat magrib, pencarian adiah acah diteruskan. fikir nak beli pen utk die. mesti die gune punyer kan!

finally i chose Sheaffer. x sempat aku nak tangkap gamba, org tu dah siap wrap. aku beli pen kale pink. ngeeee. ade engrave nama bday girl- Aisyatul Raihana.

cam biasa, klo bday acah, mak akan bg duit kat aku soh aku yg belikan adiah bg pihak die. mak kate, taste kitorang sama. better aku yg carikan pe yg sesuai. mak kate nak beli baju. so, aku carikkan la skali. erm, baju kat ats ni aku taw, acah mesti suker. tp x beli yg ni pon.

adiah dr mak, aku blikan cardigan ni. pelik sket ghupe cardigan ni. pendek kat belakang, labuh kat depan. hopefuly acah suke cardigan pelik from Somerset Bay ni k. balik tunjuk kat mak, mak naseb mak kate ok. nanti kaklang wrap yer mak. bday acah sabtu ni.

jalan2, nmpak promotion celcom broadband. selama ni klo nak internetkan diri kat umah, pakai asyu nye broadband. rasenye skang aku n tunangku kena ade sendirinye broadband la. trus je register RM100. free modem. amek celcom bradband basic. 512kbps. monthly RM68. tp ade promotion smlm. 1st 3 months only RM58. aku n tunangku dah wat agreement. kongsi2 bayar. baiklah. setuju!

tunangku dengan khusyuknye fill in form kat celcom booth. ade lucky draw skali. untung2 dapat blackberry. tp rezekiku hanya notebook shj. bukan notebook laptop tu taw. notebook kertas tulis tu la! adeyy. ok, pasni xyah pinjam asyu nye broadband lagi! ngeee

love~ izyan al-za'im

Wednesday, 25 August 2010

alhamdulillah...

KUALA LUMPUR, Aug 25 (Bernama) -- Government agreed to pay a Special Financial Assistance of RM500 to civil servants in the Gred 1 to 54, and retirees.

berikut adalah petikan dr BERNAMA news. RM500 jer? ok la tu. alhamdulillah dr xde. x gitu? boley la tambah sket2 ape yang kurang ek. syukur.......

love ~ izyan al-za'im

Tuesday, 24 August 2010

family buka puasa

last sunday barulah berkesempatan aku bukak pose ngan whole family. salu pon ngan family. tp family abg aku xde. on sabtu, family bangah datang aku lak xde. so, sunday sume ada. ayah, mak, along, abglong, bangah, kakyus, aku, tunangku, acah, asyu, shaheez, nureen, nuqman n nubbies. kalu ade arwah dekwan mesti lagi meriah kan... :(


nubies tidur btul2 time org buka puasa. after berbuka dia bangun balik. gudboy!

the new red couch. tanx acah! 1st gaji kat TM tros beli sofa utk umah. bagus2. bangah ni selambe je baring2 atas couch baru! huhu

mn nak dpt tailor yg nak jait baju korang time nak raya ni! hehe. tp mak aku terima lg... utk anak2 n menantu sj yer. huhu. ukur jgn x ukur!

kualiti gambar dr hp aku getting poorer day by day. apakah maksudnye itu? huhu

alang2 sume dah ade kat umah tu, maka sesi tulis kad raya bermula. nak bg utk sedara mara yg jauh. ahaiii. bukan senang nk dpt sume nye sign...

tunangku turut menyelitkan tandatangannye disitu nmpaknyer! ngeee

name dis gurl is IZYAN wardani. jiran aku. nama die sempena nama aku kot. haha perasan! sempat kidnap die jap lepas buke pose. cayaalah izyan! huhu

love ~ izyan al-za'im

buka puasa unitku

last sabtu for the first time aku buka pose luar dis year. haha. salu buka kat umah jer. HR ade wat buka puasa kat Jees Seri Gombak. Never been there, n aku rase foods kat sane biasa2 je. huhu. tunangku dr opis, datang amek aku ngaja tusyen kat alam megah kol 6 lebey. then kami tros ke seri gombak. naseb baik sempat. takot jam jer. huhu

pura2 rajin :p

ngeee

goodies from maisarah the bday gurl

bday girl celebrated her 3rd bday!

laki bini yg mbawa haluan masing2 lps kekenyangan. hehehe

alkisahnye lps buka puasa dlm kol 8 lbey sket. aku n tunangku lekas2 la cari masjid sbb kat restoran tu x de surau. then, sampai la kitorang ke masjid seri gombak. dpt parking baik punye dpn pintu masjid tula. kiranya, kitorang sampai, x ramai lg org kat masjid tu. niatnye mmg nak solat maghrib jer. abis je solat, aku g keta. tengok keta da kene block ngan keta lain. durh...

tunangku kata, solat isyak dulu la. aku da batal da wudhuk so aku soh tunangku je solat isyak. aku dok dlm keta. tunangku kata nnt die soh org masjid wat anouncement pas solat isyak. after solat isyak, dah wat anouncement, xde pon org kua. tunggu lagi. aku pk org tu jalan lembab ke kan. xpela, sku sedapkan hati, tunggu jela mebi die solat tarawikh 8 rakaat je kot. tunggu punye tunggu punye tunggu, akhirnya habisla 20 rakaat solat tarawikh tu.

bayangkan bp lama aku tunggu kat keta? huhu. mesti org akan ckp, np aku x join tarawikh tu kan? bukan x nak join, aku pk, mmg nak balik n x de la pk owner keta yg block keta aku tu mmg xnak alihkan keta die. lgpon, klo aku nk join, da xdpt ikut imam yg dah rakaat yg keberapa tu. gitu le citenyer.

bile da habes solat sume n org bersurai, dengan selambernye ade 3 org mamat masuk keta yg block keta aku tu masuk keta dorang. dalam hati aku n tunangku berkata, dlm 3 org yg naik keta tu, xkan sorang pon x pasan or x dengar announcement td? pelik sungguh kami. lgpon klo kate nnt tertinggal solat jemaah, x mungkin sebab gap antara solat isyak n solat tarawikh tu lamaaaa. tp aku n tunangku ttp bersabar sbb pk tu dekat masjid n dorang bersolat. so xdela marah sgt. marah sikit jer. hehe.

kesimpulannya, hafal la plat number keta yg anda naiki. huhu. sekian saja cerita marah dlam iman. lalalalalaaaa

love ~ izyan al-za'im

Thursday, 19 August 2010

kelakar

kelaka ke? xdela kelaka sgt sbnye. hahahaha. kelmarin, dlm kol 6 lbey aku ngan tunangku g bazar ramadhan kat tmn datuk harun tu. kami gi naik motor kriss bapak aku. moto bapak aku ni, meter nak tgk minyak tu, dah rosak. meter always tunjuk kat empty wlopon dah isi minyak penuh. dah beli2, broom broom la nak balik. nak singgah beli mee kuning mak aku pesan. tgh jalan sket, rase cam x leh press minyak. las2 benti dengan sendirinye depan umah pakcik ni. die meniaga dpn umah die. tunangku pon try la berbilion kali nak start. tp xboley gak.

rosak ke, or minyak abes ha? cam bangang je meter 2 xleh pakai kan. hahaha. pakcik tu ckp xde minyak tu. aku call bapak aku. ade minyak x moto tu?. dengan konfiden bapak aku ckp, mana boley xde minyak. bising2. hahaha. bile tunangku cek, mmg minyak da kering pown. adushh. xkan nk tolak moto balik umah. ishhh. aku call adik aku, naseb bek dia ade. aku soh die amek kitorang kat dpn umah pakcik tu.

kitorang mintak izin tumpang moto kat umah pakcik tu sbb dah nak berbuka. pas berbuka nnt kitorang dtg balik ye pakcik, lps beli minyak. pakcik tu x abes lg nak menangkan ayat penyata die sbentar td iatu moto tu da abes minyak. iye betul pakcikkkkkk. tp bapak saya kate ada minyak. tu yg igt moto 2 rosak, bukan abes minyak. ahaiii.

naseb bek sempat buka kat umah. pas buka tunangku n ayah g petronas beli minyak n amek moto tu kat umah pakcik tu. time kasih pakcik bagi tumpang letak moto. hahahaha

yg aku n tunangku rase kelaka ialah, moto bapak aku tu da lama meter minyak tu rosak. tp x penah pon minyak abes tgh jaln. camne bapak aku handle bnda tu ha? camne die taw bile kene isi myak? xde pulak aku tya bapak aku. hehe. pelik tp benar. ermmmm hhehe

tunangku bersama juadah buka puasa yg dibeli di bazar dlm bakul moto sambil tunggu depan umah pakcik tu yg juga depan sekolah rendah aku. naseb bek acah dah dtg kat belakang tu. yeaay!!

love ~ izyan al-za'im

Tuesday, 17 August 2010

yay! aku bangun sahur!

aku mmg malas bagun sahur. lama giler aku x bagun sahur. bertahun2 aku puasa x bangun sahur. ye aku taw, sunnah utk bgun sahur. tp ya ampun, mmg malas nak bangun. huhu. tp alhamdullillah. So far, aku boleh berpuasa tanpa masalah wlopon x bersahur. mebi dah biasa kot. mak aku pon mmg xda nak kejutkan aku ke, adik aku ke sbb taw kitorang xkan bgun sahur.

Mcm mana ngan tunangku? aku cian gak ngan die. die harusla kene sahur. da la umah die tu xde ape. mmg umah bujang abes. hehehe. die sahur mkn roti ngan air suam jer. aku kunci jam, kol 5 aku kejotkan die sahur, then aku akan tidor balik. haha. wlobagaimanapun, dis year, kan kakak aku preggie. die mmg x larat nk masak utk laki n anak die. so, bile sahur dlm kol 5, dorang akan dtg umah aku utk sahur. umah dorang dekat je ngan umah aku.

Maka, aku pon ajak tunangku sahur sekali umah aku. meriah sket sahur umah aku. umah tunangku pon xsampai 200 meter je kot dr umah aku. ahaiii. so, xdela nak jalan jaoh pon nk g sahur tu. bile tunangku dtg sahur umah aku, maka aku pon otomatik bangun sahur sekali! hebat x!!!! huhu

maka, 14/8/2010 aku mcatat sejarah bagun sahur n bersahur dgn tunangku. (siap save date dlm fon tu! haha) aaaa giler kentang aku bangun sahur! start ari tu, insyaallah aku akan bgun sahur gak (wlopon x makan. huhu) utk join tunangkan n family yg lain. mesti mak aku suke sbb selama ni die sahur ngan ayahku jer. cian dorang. hehe.

and aku dpt hidangkan tunangku air milo panas setiap kali sahur. xdela aku asek rase simpati ngan tunangku sbb mkn roti n minum air sejuk je sahur. iskisk. lps sahur, tunangku n family kakakku balik umah, aku akan lelap kejap, tunangku lak akan kejutkan utk g keje. tgu la next year insyaallah klo da kawen aku siapkan segalanya yer. ni lom kawen, x leh lebey2. haha. ok Izyan, selamat bersahur! hehehuhhu

love ~ izyan al-za'im

Monday, 16 August 2010

english tuition during ramadhan

hari ni puasa yg ke 7. yeaa!! lg 23 hari nk raya!! hahahahaha. aku sj nk cerita pasal kelas tusyen aku bulan puasa ni. berdebar gak nk ngajar budak2 ni bulan puasa. dah la petang. aku risau dorang sume lembik n xde mood nk belajar. alhamdulillah ok je, except for hafiz yg ikut mood klo nk blaja. adehhh. hopefully classes during dis holy ramadhan will bring more barakah to u kids!

ok, gud girl n boys! hafiz da stat wat perangai kt belakang tu. haha, xtaw la np tb2 sume pakai baju merah aritu. comel!

sinptom dah penat n ikot mood klo nak belajar. adoiii kecian kat teacher ni taw!

muka hafiz penyek lagi. cheer up! nnt teacher bg hadiah! asek kene umpan ngn adiah jer. adoiii

1 of activities ive done for em. ketandusan idea da nk wat activity pe yg bg dorang enjoy. tulun!! huhu. ok, make sure sume dapat A for english, exam nnt yer! i pray 4 u kids!

love ~ izyan al-zaim

sabtuku....

hola!! i got a stye! feel so ugly! urgghh!! ya udah. lemme proceed wif my saturday activities. bangun agak lambat. kol 10.30. bestnye da lama x bgun lmbat. pastu, mak ajak g beli langsir. erm, aku sesaje bawak mak g SSF curtain kat batu 3 shah alam tu. perghhh! bukanla kemampuan ktorang. anyway saje nak tgk design yg didisplay. cari ilham la kononnyer. then, tros g Nagoya Carrefour Subang Jaya. Erm, klo ikot, cam x match je ngan kale dinding umah aku, tp mdapat psetujuan majority, hahaha. maka belila kain kale itam siver.( x tangkap gamba) nagoya da stop amek upah jahit, so mak aku akan jait je sendiri. gud2!

acah, agak gelap kale kain tu, no no no 4 our house yg x berapa nk besar tu. huhu

agak2 mak sape yg x marah klo anak die nak psg langsir gambar katun2 camni kat ruang tamu? hahaha. klo kat bilik budak kecik x pe gak. huuuuu

ptg tu ngaja tusyen ngan acah n asyu. tunangku cam bese g keje gak. lps berbuka, masing2 terlentok kekenyangan. acah kate, jom g jalan TAR. tb2 dengar suara tunangku kate, JOM! amboi2 die yg laju kate jom. hahahaha. maka ke Jalan TAR la kami malam tu. anyway, xstat lagi la bazar nak raye tu. juz pasar malam ari sabtu cam biasa tu je. kol 11 lebey, byk da kedai nak tutup. mebi nak dekat2 raye nnt baru dorang meniaga 24hours x tutup kot. sesaje jalan cuci mata. acah n asyu je menshoppingkan diri. byk tol dwet korang. hahaha

asyu kate ni baju anak kucing. lol

beli selendang harga singgit!!!

dis nice pink lace wit satin only RM40 sepasang! acah suggest my family pakai baju tu utk wedding aku nnt. cantik! up 2 u guys. unfortunately, aku xde bajet utk tu. klo korang beli sendiri boley x? hehehe, klo x, pakai je ape yg ade k. :)

cian mamat ni, penat ke follow ktorang? hehe. td die yg excited. ngeeeee

love ~ izyan al-za'im

Friday, 13 August 2010

tanx acah n asyu

sj nak wat entry ni for them. aku taw dorang tgh susah ati skang ni sbb nk kene byr RM2k, barang sales dorang ilang. xpela, yg penting korang kene learn a lesson from there. pasal RM tu, still kene bayar. org meniaga macam tu la. mesti ade obstacles. sabar ok. troskan niat korang utk meniaga. all the best!

erm, aritu acah penah bgtaw yg die nak sponsor k***** as souvenir for my wedding guest. alhamdulillah rase bersyukur sgt. aku suke bnda tu. ckuplah setakat bg k***** utk guest mmg dah bersyukur sgt. then, asyu n acah balik kmpung asyu kat melaka. x sangka pulak dorang dah wat agreement lain. as bapak asyu ni mmg buat bisnes k***** n m***. so, acah bgtaw aku die akan tukar nak kasi m*** pulak. i belive m*** lagi mahal costnyer. aku xnak la org lain berabis utk majlis aku. tp dia insist nak bg jugak. alhamdulillah.

asyu pulak nak bg 300 k***** n mak asyu nk bg 200 k*****. la, nape susah2 ni. terharu aku. aku bajet guest aku plus minus 1000 org. so ade 500 k***** n 1000 m***. erm, i wanna make em equal. mebi aku sendiri akan tambah another 500 k*****. wah bersyukur sgt! tanx taw acah n asyu. mak asyu pon sama!

aku juz have to find bekas utk isi souvenir tu. erm, da byk gak aku usya2 bekas yg boley guna balik, sume harga x mampu milik. isk. mebi aku akan beli kotak biasa je kot utk isi k***** dan m*** tu nanti. beli ape yg aku mampu je kan. yg pasti aku harap sume guest akan dpt. x best klo ade guest yg balik tgn kosong.

acah n asyu, katela tiba2 korang ade problem n xdpt nk sponsor bnda yg korang jji tu, bgtaw je aku taw. aku x kesahnye ok. papehal aku sayang la korang! muahhhx. hehehe


saje letak gamba hodoh korang. hahahaaha

love ~ izyan al-za'im

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...