Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 10 August 2010

jalan TAR yg sesak!

last week, aku saje je ajak tunangku nk g jenjalan kt KL. nak cari kain utk baju raye kononnyer. ptg ade tusyen, so aku cadang nak g pagi. cett, kate je pagi, last2 kol 11 baru kua umah. huhu

sbnye, b4 pergi, aku dah expect mmg KL akan jam gilos mmndangkan last weekend was weekend terakhir b4 puasa. mmg saje carik nahas aku nih. tp mmg nak g gak. sepatutnya, nk g KL tu, amek masa 15-20 minit jer dari umah aku. tp sabtu lepas masyaallah, aku kua kol 11, nk dekat kol 1 baru dapat parking. arghh! rase nak cancel nak balik je, bile ngadap jalan jam cam2. tp klo nk patah balik pon, sama je ngadap jam gak. sigh...

maka dlm keadaan yg bergegas aku cepat2 jalan. x banyak kedai yg aku sempat masuk sbb nk kejar g tusyen nye pasal. tp akhirnye dapat aku rembat 2 helai kain utk diri aku, baju utk ayah, tudung utk mak n along. cukup la tu dulu. ahai... pasal kain utk aku, normally aku ni suke kain kosong je. jarang baju aku berbunga. erm, kurang minat. klo nmpak aku pakai baju bunga tu, biasanye mesti baju org yg belikan. heee

but dis time aku saje la nak beli kain cotton. due2 cotton. cotton biasa jer. tp colour msti mencapap. akakakakaka. i lyke!! xnak dah la g jalan TAR b4 raya ni. tp mebi akan g lagi sekali waktu mlm lak la. tunangku kate, saje carik pasal klo nk g lagi. melainkan klo ade motor naik motor xpe gak kan. huhu

kol 2 pon jam lagi nk g tusyen yg start kol 3. acah n asyu g melaka. so tunangku replace kelas asyu ngajar math. the kids da biasa ngan tunangku. they call tunangku Cikgu Nipis. hahaha. ngot tol la budak2 tu. tanx baby 4 spending your whole weekends wit me. :) (mlm g kenduri umah embah, pagi ahad ganti kelas asyu lg, petang g cuci mata kat shah alam) wat a precious weekend i had wit my love :)
baju rayaku yg berbunga/bercorak tahun ini. haha. ade black n pink. suker!!

love ~ izyan al-za'im


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...