Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 13 August 2010

tanx acah n asyu

sj nak wat entry ni for them. aku taw dorang tgh susah ati skang ni sbb nk kene byr RM2k, barang sales dorang ilang. xpela, yg penting korang kene learn a lesson from there. pasal RM tu, still kene bayar. org meniaga macam tu la. mesti ade obstacles. sabar ok. troskan niat korang utk meniaga. all the best!

erm, aritu acah penah bgtaw yg die nak sponsor k***** as souvenir for my wedding guest. alhamdulillah rase bersyukur sgt. aku suke bnda tu. ckuplah setakat bg k***** utk guest mmg dah bersyukur sgt. then, asyu n acah balik kmpung asyu kat melaka. x sangka pulak dorang dah wat agreement lain. as bapak asyu ni mmg buat bisnes k***** n m***. so, acah bgtaw aku die akan tukar nak kasi m*** pulak. i belive m*** lagi mahal costnyer. aku xnak la org lain berabis utk majlis aku. tp dia insist nak bg jugak. alhamdulillah.

asyu pulak nak bg 300 k***** n mak asyu nk bg 200 k*****. la, nape susah2 ni. terharu aku. aku bajet guest aku plus minus 1000 org. so ade 500 k***** n 1000 m***. erm, i wanna make em equal. mebi aku sendiri akan tambah another 500 k*****. wah bersyukur sgt! tanx taw acah n asyu. mak asyu pon sama!

aku juz have to find bekas utk isi souvenir tu. erm, da byk gak aku usya2 bekas yg boley guna balik, sume harga x mampu milik. isk. mebi aku akan beli kotak biasa je kot utk isi k***** dan m*** tu nanti. beli ape yg aku mampu je kan. yg pasti aku harap sume guest akan dpt. x best klo ade guest yg balik tgn kosong.

acah n asyu, katela tiba2 korang ade problem n xdpt nk sponsor bnda yg korang jji tu, bgtaw je aku taw. aku x kesahnye ok. papehal aku sayang la korang! muahhhx. hehehe


saje letak gamba hodoh korang. hahahaaha

love ~ izyan al-za'im

2 comments:

sha a.s said...

k***** tu...keling kn? woishh, aku x nk la dtg kndri ko....

izyan al-za'im said...

hahahaha gelak guling2 baca keling! best jugak bg souvenir keling kt guest aku yg x kawen lg buat jodoh. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...