Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 6 August 2010

a rushing muvie time!


hari rabu petang, aku tya ngan tunangku, nak tgk movie tak. n finally die reply nak pergi, lagi 15 minit nk 5.30. adehhh ape ke lmbat sgt. die nak tgk the socerer's apprantice. aku pon kelam kabut tgk kat GSC midvaley's website. ade show kol 6.30. nk book online/call cam da lmbat sgt. aku soh tunangku semayang asar cepat2 so leh cabut dr opis kol 5.30. last2 kua kol 5.40 gak. pastu, jalan jam la pulok! erghh, dlm ati rase x sempat je nk kejar show kol 6.30. ade gak show 7.15, tp xnak pilih time tu. nnt x sempat nk magrib lak. at least klo tgk kol 6.30, still sempat maghrib. lg 1, kitorang x ske tgk lmbat2 or midnight. nnt aku tido. hahahaha

sampai je tros tunangku dropkan aku kat pintu lif, aku queue beli tix n tunangku carik parking. dem! panjang lak beratur. rabu la pulak kan! ciss! sampai je turn aku, dah kol 6.35 camtu, tp aku nk gak beli tix tu. hahaha. akhirnye dapat gak tgk cite tu walopon lambat bbrapa minit je! yesss! ngeee. wlopon org menggila tgk salt, eclipse wat so eva, tp socerer's apprentice pon best jugek!

kesimpulan yg boley disimpulkan, silala buat perancangan awal lain kali ye, supaya tidak berlaku kekelamkabutan. jika awal, boleyla aku mencarik waktu n tempat yg seswai malah membook tlebey dahulu supaya x perlu queue dan menonton muvie tersebut dgn selesa. ngeeee....

ok, bubbye!
love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...