Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 16 August 2010

sabtuku....

hola!! i got a stye! feel so ugly! urgghh!! ya udah. lemme proceed wif my saturday activities. bangun agak lambat. kol 10.30. bestnye da lama x bgun lmbat. pastu, mak ajak g beli langsir. erm, aku sesaje bawak mak g SSF curtain kat batu 3 shah alam tu. perghhh! bukanla kemampuan ktorang. anyway saje nak tgk design yg didisplay. cari ilham la kononnyer. then, tros g Nagoya Carrefour Subang Jaya. Erm, klo ikot, cam x match je ngan kale dinding umah aku, tp mdapat psetujuan majority, hahaha. maka belila kain kale itam siver.( x tangkap gamba) nagoya da stop amek upah jahit, so mak aku akan jait je sendiri. gud2!

acah, agak gelap kale kain tu, no no no 4 our house yg x berapa nk besar tu. huhu

agak2 mak sape yg x marah klo anak die nak psg langsir gambar katun2 camni kat ruang tamu? hahaha. klo kat bilik budak kecik x pe gak. huuuuu

ptg tu ngaja tusyen ngan acah n asyu. tunangku cam bese g keje gak. lps berbuka, masing2 terlentok kekenyangan. acah kate, jom g jalan TAR. tb2 dengar suara tunangku kate, JOM! amboi2 die yg laju kate jom. hahahaha. maka ke Jalan TAR la kami malam tu. anyway, xstat lagi la bazar nak raye tu. juz pasar malam ari sabtu cam biasa tu je. kol 11 lebey, byk da kedai nak tutup. mebi nak dekat2 raye nnt baru dorang meniaga 24hours x tutup kot. sesaje jalan cuci mata. acah n asyu je menshoppingkan diri. byk tol dwet korang. hahaha

asyu kate ni baju anak kucing. lol

beli selendang harga singgit!!!

dis nice pink lace wit satin only RM40 sepasang! acah suggest my family pakai baju tu utk wedding aku nnt. cantik! up 2 u guys. unfortunately, aku xde bajet utk tu. klo korang beli sendiri boley x? hehehe, klo x, pakai je ape yg ade k. :)

cian mamat ni, penat ke follow ktorang? hehe. td die yg excited. ngeeeee

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...