Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 1 October 2010

yummy restaurant @ solaris dutamas

smlm masa lunch time, aku, tunangku n hajar decided nk g bestari solaris dutamas. parking terjauh la pulak. then terlalu depan retaurant YUMMY ni. right next to bestari. tgk bestari cam penuh jer. aku ajak la deme mkn kat yummy tu.

Tgk style kedai n makanannye cam McD. yg pasti, aku nmpak lambang halal besar kat signage kedai die. so, aku belasah jela. halal jakim sah ke idak, xle aku teropong. jji die tulis halal, klo die tipu, die la dosa. hehe. kedai tu xde org pon. harga murah murah lak tu. delivery service pon ader. ala2 McD die nye menu. kire fast food la. rase pon ok la. nak tukar2 selera mmg ok sgt! lg 1, govt tax pon xde wo! gud2.

yg pasti, cashier die pon bukan org sini. kita yg oder ni pon feeling2 ckp org putih gitu. ntah la org ape. mat saleh ke, iran ke? hehe. aku balik opis, aku google la Yummy 2. xjumpa pown.... aku nak taw la Yummy tu asal dr mana. tgk kedai canggih cam McD gitu. so aku pk mesti die popular kat country die. country ape, bile aku google x jumpa. lantakla. yg pasti, mmg selesa kedai tu sbb x serabut ramai org cam bestari kat sebelah tu. hehehe. selamat mencuba!

hidangan aku ngan tunangku.
chicken chop set wit rice, gravy, coleslow, whipped potato, soft drink = RM9.90
beef burger, fries, soft drink = RM5.90
ok kan harganya?

love ~ izyan al-za'im

1 comment:

sha a.s said...

bolehla k.a.m.i pulak try nnt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...