Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 3 June 2011

munching entry ~ ireland's potato

telah merayap ke mid valley. saje nak try ireland's potato (IP) ni. ade kwn aku ni sampai dah addicted to IP. maka aku nak rase la sedap sgt ke ko ha!. huhu


wanna find out pe yg sedap sgt di sini ye. huhu


adakah konon2 berada di ireland? agagaga

makanya, aku bli dis fries in cup. plg mahal ok! saje nk rase. special katenye. sampai RM11.80. erkkk. nk try punye pasal. ni namanye ape special with cheddar cheese. camtu le lebey kurang. mahal la bg aku. huhu


rase potato tu mmg besar n lembut. sedap la! n cheese tu mantap. pepper tu lak x berapa kaw. bg aku. ok2 je la fries ni. igtkan kalo rase bnda ni, leh terngigau2. so far, lom ngigau lg la. agagaga.


kene buat muke teruje mkn fries ni sbb mahal. klo kat pasar malam, fries besar ni, due hengget je kot. akakakaka. tp ni special la, kasi cannnn. hehehe


the shop. cukupla dtg skali sbb nk rase je kot. tp lain kali la aku try menu len lak. haha. bek aku aku mkn big apple depan IP ni je. ngehehehe

love ~ izyan al-za'im


1 comment:

sha a.s said...

cam sedapp je...teringt carl's jr nyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...