Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 1 June 2011

nur kasih vs pirates of the carribean

hari jumaat lepas, lepas balik dr janda baik, tgu hasben habes keje n tros menghala ke mid valley. dating time! lets watch nur kasih! both of us peminat nur kasih okeh. bg aku cite tu best la. sedey n taouching. iskisk. tp hasben kate biasa je. die lagi suke tgk yg drama punye. erm, x kesahla. jji aku suke je. hehe

ha, 1 hal bout GSC skang ni, aku dah beli tix online. n skang dorang gune self-print tix ok. aku juz print tix yg aku dah purchase on9 which is juz a piece of paper. tp ade kod la kat situ kan. nnt nk masuk cinema tu, die akan scan kod kat kertas aku tu.. ok bagus la which is i x need to q to collect my tix. tros je masuk. tp......... aku x dpt da kumpul tix wayang yg selama ni aku akan simpan. aku simpan sume tix wayang yg aku nonton sama hasben dr dulu. huhu. so, kire skang xde la nk ngumpol da. hehe. da tua da yan oii. hehe. actually, aku still leh gak klo nk amek tix dgn beratur n tell the id number n get my tix. tp ape kejadahnye pulak nk buat keje 2 3 kali. anyway tq GSC krn memudahkan urusan wanita berkerjaya seperti saya! agagaga

wlopon tgk cite nur kasih. tp kat mid valley tu tgh hangat promotion cite pirate tu. centre court tu penuh kapal die saje. aku x tgk pon cite tu. actually aku x ske sgt cite lawan2 ni. ahahaha. tp props die mmbuat aku not to say no to take photos. peace!! then, masuk store machines. try ipad2 display. all ipad2 dah sold out ok. tgn ni rase x mo lepas! B,, bln depan boley??? aggagagaga




hasben siap salin baju keje die. nak dating katenye. so sweet of u! muahhhx!




























love ~ izyan al-za'im



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...