Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 2 June 2011

wedding at IB

ahad lepas, aku balik ke hometown hasben at seri manjung. nk tgk ape yg patut. cam x caye nk kawen lagi skali mg ni. agagaga. ok, nk cite aku gi wedding neighbour aku kat Istana Budaya. actually, wedding tu malam ahad tu. aku lak stuck dlm jam dari perak. aku takot klo aku singgah umah amek baju kurung akan lambat. last2, aku soh mak aku bwkkan jubah itam. sampai IB, aku gi amek baju kat mak, n sarung je jubah tu n berjalan penuh gaya ke wedding. yela, mesti akan rasa lain macam klo gi wedding melayu, tb2 pakai selaur jeans pulak kan. selagi leh salin, aku salin la. xde hal punye. ngeee


sampai je, tros terkam shaheem bambam. oo da pandai nanges skang. x aci tol. haha


nuby pon ade :)

1st time kot aku attend wedding kt IB ni. tp bkn kt dlm. kat laman budaya kat lua la kirenye. ade musician di situ


mak....


ngan shaheem lagi...


the groom is my neighbour mmg musician kt IB ni. no wonder die kawen pon kt sini :)


i sumwhat love the colour of the wedding dress. sweet :)


my whole family were there


along with acah, asyu n dylla. the minah TM. pas gi wedding ni, cabot cepat sbb nak sambung keje kt menara rebung tu. adehh keje ape yg kome buat sampai mlm2 hari ahad lak tuh? nak tetap punye pasal kan? agagaga


my bucuk





selamat pengantin to both of u!


depan IB


love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...