Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 20 June 2011

D7000

last sabtu, aku n hasben ke foto selengor @ pertama kompleks utk jenguk2 DSLR idaman qalbunye itu. erk, lagi lama dok situ, lagi kurang lak harga kedai tu bagi. konon nk pikir dulu. ambik nafas kt lua dulu. n akhirnye buat keputusan n masuk balik kedai utk beli gak nikon D7000. setelah berbelah bahagi nk beli D90 or D7000. harga of coz ade beza. D7000 lg latest. aku x kesah je, jji tangkap gamba aku cantik. ok la.. hahaha


dear my hasben, i know it's been your dream to own ur own DSLR. i noe u r really passionate bout fotography all dis while. erm, puas ati da dpt d7000? tido peluk camera la pasni. hehe. telan air liur je masa kua duit tu ye? ahahaha. ok study hard ye. i noe u can be a good photografer someday! n i can always be you FOC supermodel. ngeeeee



kt lua kedai tgh contemplating to buy. hehe


atas sedikit hasutan dr isteri, D700 akhirnye menjadi pujaan. huhu



ok kasi cek dulu barang2 anda. cam bese, ade free 8g memory card, tripod, bag. tp mcm2 lg aku mintak. x taw sgt psl camera aku ni. ahaha. then mcm2 gak la akak kedai tu soh tambah mcm2 aiii. tp atas dsr keselamatan gadget barunya itu, hasben beli la jugak few things. n terer gak aku mintak kurang sampai nak menagis akak tu. haha. yela, beribu abes, xkan diskaun sket x leh. ahaiii.



mule2 konon nk beli kit je.



alang2 tu, tros beli flash skali. erk, additional 1k. erkkk... minat punye pasal.



ai pon nak try jugak. uihh senyum lebar hasben... wlopon hasben yg kua duit, tp die say thank you kt aku. sebab?? aku support minat die. hehe. so sweet.. of course la b,, u kan my hasben.. ngeee. rajin2 blajar utk jd pro photographer k. hehe. balik tu tros gi tugu negara ok. nak test barang baru katenye. ihikk. abes tu, ape kes ngan camera pink picisan aku tu? byk jasa tu. hehehe


love ~ izyan al-za'im


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...