Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 18 June 2011

hand bouquet




saje je nk cite pasal my DIY hand bouquet. sbb masih geram sampai sekarang knp bunge tu x kembang2. hahaha. padahal bunge tu dah dibeli hari kamis. beli sendiri kt cameron lg. kekna n kak hudaa belikan. aku ngengade ckp nk bunge kale biru. x sangka deme sanggup sampai ke cameron nk beli bunge aku. ngeee.




almost 30 roses digunekan. tp ttp cinonet je rupenye.. hahaii

erm, hasilnye..



cube comparekan ngan bunge pink n purple sblh tu. elok je kembangnye, beli kedai sama kot. aku rase yg biru ni mmg x mo kembang kot... erm...

ni la disebalik tabir pbuatan diy bouquet aku tu. hehe. tq hasben! ;)


bab potong je bg kt die sbb keras batang tu. hehe. erm, klo ade dwet lebey, tempah jela bunga tangan anda ye. sbb florist tu taw bunge camne nk gune, klo wat sndiri camni le jadinye. lol


camne pon aku ttp suke gile ngan hand bouquet masa wedding di KL. ngigau2 sampai arini. poyo giler!


love ~ izyan al-za'im



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...