Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 23 June 2011

model sambilan full time

tajuk sambilan full time tu mmg aku pon xfaham. kan aku bgtaw aritu, lps je beli dslr , hasben tros bawak gi tugu negara nk try barang baru. ahai. ahad lak, alang2 ke putrajaya mlwt kawan baru bersalin, amek kesempatan klik klik gak.

aku? harusla jd model x berbayar. haha. aku mmg suke. cumenye x sume tempat aku sanggup jd model. klo x ramai org, ok la. klo nk soh aku jd model kt tgh mid valley , mmg aku sogannn. hehe. tolong la jgn nak termuntah tgk gamba2 kat bawah ni ye. sy tlg hasben sy utk bereksperiment je. still a lot of things to learn. anyway, dah ade tokoh da tu, asah lg ye b. nnt blajar byk2 lg k. slow2 kayuh. i will always support u :)

















































p/s: baby, i think u shud have ur own blog to publish ur collections. ngeeee






love ~ izyan al-za'im



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...