Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 15 June 2011

my weds at perak part 2

uhh lama x membelog ni. byk bnda nk update kt sini. tp x sempat je. iskisk. aku ni men tepek cite basi je la k. haha. ni gamba2 di sekitar reception sambut menantu kat seri manjung. gambar2 hasil dari kamera cap ayam aku je. x sempat nk gi mintak gamba dr abg salleh. huhu. ni aku nk wat 2 entry. nnt aku tambah kat entry lain la.


jumaat mlm. vendor tgh setting meja mkn beradap. actually ni ad hoc je. org canopy mulenye buat setting meja pengantin. bile kitorang tgk hasilnye ya ampunn. simple ya amat. dah la utk sambut 2 family. die bg yg cam hampeh giler la. las2 kitorang tros je upah vendor pelamin yg kebetulan tgh set up pelamin. kitorang soh dirang je yg deco meja perantin. so, byr lebih la kan. lantak la... jji x sedey sgt tgk meja makan perantin yg mule2 org canopy tu wat. ciss. so, hasilnye ni xde la menawan sangat. but kire puas atila kan dari yg sblum tu. huhu


tgh settingnk buat candy buffet yg kami namakan candy land. hehe. tu kak huda tgh touch up hand bouquet utk kak niza

the dias by saiful designer seri manjung. ok la cantik. but aku x terlibat wlo 1% pon dlm pemilihan pelamin ni. sume kekna yg uruskan. ahaii. so, redho je camne rupe pelamin tu. naseb bek cantik jgk ;) tp kami x bersanding pon... pelamin ni tempat amek gamba je ;)


aku n kak niza make up di kedai saiful designer tu. aku x taw ape motif kene make up kt kedai. aku ni menurut perintah je aku xtaw pon pasal sape akan make up aku. tadah muke je ok. kekna gak yg uruskan. huhu. naseb bek kedai ni dekat je dr umah. selebet je aku. masa wedding belah aku, sume bnda aku yg amek taw. but dis time, satu bnda pon aku xtaw. hehe. kakak2 hasben yg buatkan. ngehehe


nak taw satu rahsia? nama akak ni kak izan. aku xsuke cara make up die. sekian terima kasih.


kak niza make up dulu


pakai tudung sendiri saje.huhu


abang akim n kak niza pakai baju sendiri jugak. tp deme tempah baru.


aku n hasben pakai baju nikah kitorang aritu. ape ade hal... save bajet nye pasal. haha.


BIL n SIL


si bucuk


hasben kene make up gak


dari jauh mebi nmpak ok mekap aku ni. but dr dekat cam joker. family aku nmpak, sume soh padam lipstick aku tu. huwaa!!


hand bouquet aku wat sendiri. tp sedey x kembang bunge tu wehhhh.


kekna n kak huda sampai ke cameron beli bunge ni. dah wat macam2. bunge ni xmo kembang. warna yg kak niza nye, elok je kembang. ciss. nak buat sendri sgt kan. hahaha. lantakla labuu. da setel da pon majlis.. agagaga


ni kak niza nye. cantik je kembangnye. huwaaa


kire halalla tgk bunge aku tuu


ape kaitan bunge aku kale biru. saje je sbnye. sbb family aku dr kl pakai baju kale biru. baju aku kale putih, so xkesah je bouquet aku kale pe. hehe


with sil kak hudaa


cantiknye bnda alah blkg ni. x cukup dwet nk amek pelamin camni. hahaha


2 pasangan mempelai. neggaga


posing lelama kt kedai while waiting for families bkumpol kat masjid. family aku sampai dlm kol 1 camtu la...


bajet outfit aku n hasben. hehe. baju kurung n melyu kitar semula. tanjak n sampin, n veil n tiara pinjam dr makwok. hehe



love u!


happy for you guys


dlm kete perantin menuju ke masjid. kete perantin la sgt. agagaga


along, abglong n shaheem da sampai. ok, nnt smbung lg

love ~ izyan al-za'im

1 comment:

mia izzati said...

tu la sy pon tak kenan pelamin dari kedai tuu..emmm awak pon kata mekap dia tettt..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...