Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 15 July 2011

separuh giler

jarang aku nk buat entry tanpa gamba tp ni aku nk cite pasal malam td yg nak giler aku dibuatnye. ahai apakah? camni, malam td dalam jam 8 lebey, cam biasa aku ade kt umah mak aku lagi. adik aku n asyu ajak gi beli barang kat seri manja. aku pon follow la. tp hasben x follow sbb die kate cousin die nak jumpa. aku kate kat hasben,u gi jumpa cousin, while aku gi ikot acah beli barang.

sampai la aku da balik dari beli barang kol 9.30 camtu. aku rilex je bile hasben aku x balik lagi. aku stay jela tgu kat umah mak aku. bile da kol 10 lebey, aku tgu gak hasben x balik lg. aku call n text x berjawab. aku seyes x pk langsung hasben aku gi jumpe cousin die tu lama. mak aku dok asek tya kol bp husni nak balik. yela mak aku nk tido. kang sapa lak nak kunci pintu kan. mak aku da ngantok n tido kat bawah je sbb nk tgu aku balik.

tapi...... mana hasben aku ni? sumpah aku risau nk mampos.dah 11 lebey x balik2 lagi. sbb x penah hasben jumpa org tanpa ajak aku (yela aku kan gi beli brg ngan acah) then balik lmbat x bgtaw aku. hp lak dah mati. then, aku xde no tepon cousin hasben tu. aku taw nama die amir je. dalam hati aku ni, jgn kate nak lelap smntara tgu hasben balik. xleh langsung. aku pk macam2 jd kat suami aku. mana die pergi? xpernah macam ni. aku siap da text sume adik badik hasben tya nombo tepon amir but sorang pon xde. ape lagi, aku lagi jd cam nak giler pk laki aku hilang. wakaka

mak aku lak pk, ntah2 husni dah balik umah n tertido n lupe amek ko x, kaklang. ahaha erm, boley jd gak but xkan la lupe amek aku?? kakaka. aku sampai ngadu kat BIL tlg carikkan jgk no tepon amir sbb aku risau nak mampos. then, aku siap solat hajat skali supaya hasben dlm keadaan sehat n balik dgn selamat. sumpah aku menggelupur sbb laki aku hilang. hehehe

nak dekat kol 1, aku dgr buyi kete kat lua umah. alhamdulillah.... hasben balik!!! aku nak nangis sbnye, tp mak aku pon da terjaga dr tido. segan lak aku. aku tya napa balik lmbat? huwaaa! taw x i separuh giler tgu u. takot pape jd kat u? iskisk

naik kete tros nangis2. hasben x sangka aku riso psl die. mau x risau. dah la x dpt call die ataupun amir. die tya, nape x tdo je dulu? ape giler aku leh tdo? hahaha xde maknenye. balik umah sambung nangis lagi. hasben mintak maaf x pinjam hp org lain utk inform aku die balik lmbat. amir promote insurance upenye. adoiii. x taw ke bini kat umah mak ni cam meroyan da. hahahh. tp klaka gak bile pk aku sampai camtu skali. pdhal baru hilang 4 jam. xpenah renggang ngan hasben, camtu la jadinye. not good not good lol

tp besnye pastu, hasben pujuk n aku dilayan mcm princess utk tido. sesak nafas nk tido terubat bile dilayan camtu. sob sob. hehe. ok, plz plz plz jgn buat camtu lg. aku pk, aku baru kehilangan hasben dlm 4 jam aku dah meroyan camtu. klo mmg aku xde ngan die sbb aku taw die gi mn xpe, ni gagal dihubungi, tu yg buat aku meroyan. hahaha

kesimpulan dr cite ini ialah, sile la make sure hp sentiasa ade bateri n rajin2 charge hp. lol

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...