Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 22 July 2011

Adobe Photoshop Class

Sabtu lepas, aku, hasben, acah, asyu n dylla tlh ke kelas asa adobe photoshop setelah dpt invitation dr kawan skolah rendah aku. RM5 je including 4 kali mkn ok! hehe, so, kami pon tros setuju nk gi. actually kt opis aku pon ade buat kelas photoshop free gak. 3 hari lagi! but hya hasben yg join. yg ni 5 hengget pon kire mn nk dpt weh! gitula..mmg basic je yg die ajar, but still ilimu utk aku yg lgsung x penah gune photoshop. weeee gelakkan aku! hasben n asyu je yg penah gune. aku, acah n dylla belajar bnda baru yg very fun!

 hye its me! wekk. haha. kursus ni bertempat di sebuah computer lab di UM. wlopon ade computer kt situ, but sume kene gune lappy sendiri. so, i share ngan hasben je la :)

 penuh jugakla kelas

gigih aunty baju putih ni belajar adobe tanpa lappy. 

 lom start class da dpt cert. suke kome ye ~~

 dylla fokus. hehe

 nama peserta laki bini atas sekali :p

 rehat time!

 ce teka, mn kaki aku. lol

 ok, setelah abes rehat n blaja serba sikit, so, every1 kene buat own poster bout syawal/ramadhan gune photoshop yg dah diajar td. ade pertandingan gitu

 sume gigih buat memasing punye. haha

 kitorang jangka asyu akan menang

 tu bkn aku buat. xtaw sp punye

 kalo nk taw, tuan pengajar kelas npenye kwn sekolah aku gak. cume x sama kelas. ptt muke cam penah nmpak

 see! betol ckp kitorang! poster asyu dpt the best 5! dpt adiah! suke la tu! yg kt screen tu die nye poster. aku n hasben share buat 1 poster.ala, gamba tu dlm lappy x leh nk tunjuk. kitorang nye paling gleme sbb letak gamba sendiri. kire ucapan selamat hari raya dr kami berdua. x leh blaaa. org suroh buat lain, kitorang wat lain. sbb tu kalah kot. akaka

 ok, with all peserta. klo pasan, ramai yg bertudung labuh n berkopiah kan. hehe. sampai hasben pon rase awkward bile the guys borak dgn die gune bahasa ana-anta. hehehe

 selit satu gamba2 hasil experimen hasben.

ok, yg paling kiri tu la kawan sekolah rendah aku yg invite ke kelas ni. tq ya fathiah. klo ade lg kelas camni, jgn lupe invite lagi. kitorang suke! hehe byk ilmu dapat :)

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...