Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 19 July 2011

my boss farewell

last thursday, kitorang di Unit HR telah adakan majlis farewell utk boss unit yg akan ke MATRADE Rotterdam. seyesly ckp, sepanjang aku ade bos, die mmg best la sbb die cool je. die buat hal die je n x nyebok pon hal staff. aku suke kot camtu, drpada klo ade bos yg merimaskan (mcm aku keje kat company fright service dulu. durhhhhh) hahaha

hopefully boss pasni baik jugak cam die. boss baru dr toronto :) erm, farewell ni buat kat restoran nelayan tasik titiwangsa. harap maaf la sbb gamba mmg bad quality betolla. dr camera hp aku + asek amek gamba boss yg duduk blakang cahaya. so, mmg hampeh la gamba2 dr henpon aku ni. ngeee

1st time aku dtg sini. nice jugak.
tp punyela cantik tempat mkn tu, aku x paham nape die letak kitorang kt dlm private romm yg x private tu sbb kitorang kene share ngan satu lagi group yg lebeih besar. siap ade ucapan bagai. so, kitorang da jd part of the grour. oooo sungguh x cool!
tp naseb baik mknn best2. bolayan jela ngan group lagi satu tu. PFFT
aummm. butter prawn yg terbaekkk!
mknn yg lain aku rase biasa2 je kot. huhu

 



bos kecik n bos besar :)

 
puan jamilah. senior manager yg nak gi posting. tersedey2 die nk bg ucapan...
sesi bg adiah

 
puan ina yg pindah unit

 
cc pon pindah unit
teruma harapan HR. boley la takat nk baca doa makan tu. hehehe
very the gomen pakai batik ari kamis. lol

 
aku sendiri nyampah tgk gamba2 gelap ni. adeih.. to puan jamilah, selamat maju jaya diucapkan. die siap pesan, sape2 nk gi rotterdam, sile la dok umah die. sob sob. bestnye klo byk dwet boley la.. hehehehe

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...