Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 6 July 2011

family outing ~ ulu yums

ha, entry ke ulu yam lagi...huhu. setelah mak aku tgk gamba2 aku n ofismate ke ulu yam, die bgtaw die pon nak pegi jugak.. ahai. maka aku pon bgtaw kat sume adik beradik pasal nk ke ulu yam. n family aku ni biasanye mmg xde masalah. sume on jer. huhu. kami plan gi hari ahad. patutnye nak gi awal pagi. tp mak ade kursus haji sampai kol 11. so, kami pon tgu la sampai mak balik.

bile mak sampai umah, boley pulak mak kate die malas nak pegi. adoiyai. kitorang ni da siap. plus tgu sampai kol 11 sbb tgu die balik kursus. mak oo mak. iskisk. kitorang ckp, mak, kitorang sume nk gi ulu yam ni sbb mak yg kate nak gi taw... huwaa. hehe mak pon rase bersalah la. mau die kate xnak gi stlh kitorang da siap sume. ngehngeh

chicken divine aku order dr ofismate aku. punyela malas nak masak sendiri. sanggup order je, haha. ade special delivery lg. mknn lain x ade gmbr la pulak. menu hari tu selain chicken divine, nasi n ayam masak merah, sandwiches, chicken fingers, sukun goreng, popia sambal, ais krim, tembikai, soft drinks. erm ape lagi yer, cam ade yg tertinggal jer...



here we go~ rombongan utk bersiram. huhu


tu bkn kain batik taw... hehe



tgk cara acah dukung nuby. ade yg terlepas tu kang!

ade paparazzi amek gamba ni. haha



sejuk nk mampus. aku hya mampu dok atas batu je. hahaha



ape ke si nuqman tu berkepit ngan mummy camtu. ngan nuby lagi.. hahaha




cantik lak air..

another nice shot by hasben ;)



sukenye shaheem ngan wan!



hasben testing camera. nice!



not bad!



nuby kedek kedek ;D





monkeys are all over places!



nuby suke tgk geng. haha



tempat salin baju. hehe



ok ready for home!



click2



yay! what a blast weekend! i love my family!


love ~ izyan al-za'im

ok berpicnic yay!! bangah siap beli khemah tu. huhu. mmg senang pon nak salin baju dlm tu je. hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...