Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 8 July 2011

pink helmet

Mana nak carik pink helmet?? Erm, aku n hasben nak mbuat transformasi utk bawak moto pulak ke opis. Setelah setiap bulan mesti akan ade lewat sebab jam. (boley je kua umah awal sket kan. hahaha. asek bagi alasan jam. huhu) but at least kalo bwk moto a.k.a merempit, mungkin alasan jam tu boleh dihindari. ahaii. n fuel expenses pon boley kurang. hopefully. hehe 

Sekarang ni, aku tgh dlm misi mencari helmet pink. Aku ckp ngan hasben, 'kalo xde pink helmet, i xnak gi keje nek moto' huhuhu boley ke camtu? ngehehe. Aku pon ade la gi few kedai kt area umah aku. Satu pink helmet pon aku x jumpa. utk budak kecik punye adela. bile aku tya tokey, die kate mmg susah nak dpt stock pink. uwaaa!!

bile aku google, byk je pink helmets tp sume kat oversea. kt malaysia xde ke? kt mudah pon ade 1 je aku jumpa. kt ebay ade byk tp sume oversea je. x sanggup aku nk byr delivery charge yg berkali ganda dr harga helmet. alaa, klo boley aku xnak la beli online bnda2 camni. klo groupon tu xkesah la. hehe. klo cam helmet ni, aku prefer nk tgk sendiri. alaa, nak jugak helmet pink! camne ni? sape taw kt mn ade jual? 

ni some pink helmets yg aku suke aku google. klo ade jual kt KL, petang ni gak aku gi beli. huhu


yang ni ok. cantik jugak

yg ni mmg cool giler tp ni sesuai nek moto besar je kot. over pulak nnt. hehe

 
yg ni klo da xde pink yg lain, yg ni pon ok.

 
yg hello kitty ni sumpah cute giler!

 
ni pon seswai utk moto besar je.

 
yg ni i like!

 
yg ni ok jugak

 
arghhh rambang mata!

 
benci sgt sume xde jual kt sini... ;(

 
ooo mak aii. kale ni mmg menagkap giler. tolong2 mana saya nak beli helmet2 ni kat KL??

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...