Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 13 July 2011

arsenal training session

selasa petang yg aku amek cuti tu kan, kononnye nak gi tgk arsenal nye training. actually die mmg x inform awal kol bp they will do the training. so, kami siap2 la amek cuti takot la tb2 dorang training siang kan. punye la semangat. sampaila hari selasa tu baru taw dorang nak train kol 7 pm. nak maghrib2 tu jugak dorang nk buat training. iskisk.

punyela aku pon excited bile hasben kate nk belanje tgk bola kan. aku ni mmg penah gi stadium tu. tp bukan tgk bola. sbb gi hari belia la, hari pekerja la. gitulaa. hehe but when hasben ajak tgk arsenal harus la aku excited wlopon xkenal pon players arsenal tu. hahaha. but am really excited 2 watch the game for my 1st time with my love.

hasben nye excited lg la. nak dekat sampai stadium (agak lewat sket) dah dgr bunyi org terjerit2 kt stadium, die pon laju la langkah. hehe. sempat gak aku soh hasben beli souvenir arsenal kt lua tu. baru kasi semangat lebey sket nk tgk bola. padahal tgk training je baru tu. hehe. igtkan training xramai org. but leh tahan ramai yg turun. oh sy teruja! hehe. sy lagi happy bile tgk hasben sgt seronok tgk team kesayangan die tu. the moment seeing him dat way was priceless. :)

erm, cume nye x puas ati time waktu maghrib. aku n hasben gi surau nk solat la kan. erm, mmg xde org pon yg solat. (bersangka baik - yg lain tu solat lmbat sket kot. hehe) then boley xde satu telekong pon kat situ. punye la besar stadium, kat surau 1 telekung pon xde. pathetic. selama ni aku gi public surau, ni 1st time telekung 1 pon xde. iskisk. erm, pakaian aku dah ok cume kaki terdedah. so, i called my hasben to lend his socks to me. hehe. hasben anta sox kt aku di surau wanita. n aku solat tanpa telekung. klo org arab x kesah je kan. cume kite org melayu ni je yg rase janggal solat x pakai telekung. xkesah je jji kite ikhlas nk solat. ape ape hal kite org islam ni, hiburan2 jugak. bola2 jugak, tp kewajipan kite kpdNya jgn la buat2 lupe. betul x ?

yg pastinye, x sabar nk gi tgk game malam ni. ok, aku xkan lupe bwk telekung hari ni! hehe. yg pastinye jugak, aku x pakai baju merah arsenal but baju kuning. boley la ala2 sokong arsenal n malaysia at the same time. leh gitu? hehehe

 kami tiba agak lewat. dorang dah start training


 xpayah la nk tya aku nama2 sekor2 player ni. haram aku x kenal. i juz had fun watching every1 gathered as 1 there. cool!


 ade sepasang kekasih matrade yg ade time ni. tp malas la nk kacau daun dorang. hehe.


 ok da abes training


 sy happy sbb tgk hasben sy happy! hehe


 the players threw away caps to the fans!


 hasben bought dis for me


 dis 1 also for me. haha.


 ni org nak balik da. about 8.30 abes da training tu. abaikan peha gebu blakang hasben tu. lol


 with the training session pass :)


 among the last to go out. hehe

 gunners in my heart, tigers are my soul


 i would like to thank whoever done dis. awesome!

 awal sgt abesnye. so, lengah2 la jalan amek gambo dulu. hehe


 ok teruje!


 asek gamba aku je. dah tu, hasben xnak amek gamba die sendiri. lol


 smlm pakai merah, arini pakai kuning pulak. hoyeah!


ok bye!

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...