Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 14 July 2011

malaysia vs arsenal

setelah hari selasa aku n hasben nonton training arsenal, so hari rabu hari perlawanan yg sebenar. so excited. kol 5.30pm hasben call soh bali. wow very the sharp! betol2 semngt! hehe. tros tukar baju kuning. turun dari opis, ade org nmpak aku n hasben pakai baju kuning, igt kitorang nk gi bersih. wakakakaka

x pakai jersey pon. i wore dis. jji x de org pakai sama ngan aku. weee~~
game started at 8.45, but kol 6 lebey org da padat. n we parked quite far away. tepi jalan. exsercise le sikit. :p 
dressing org nk tgk bola. ahaha

 
very excited tgk org ramai kt lua tu. ramai jugak penyokong harimau malaya. tp the gunners lagi la ramai kan. elok gak aku pakai kuning, konon2 aku sokong malaysia gak la. huhu
arsenal nigeria ni buat publisiti ape tah terlolong2 tu.

 
awal lagi. malas nk masuk dalam dulu.
free mountain dew! jadi model jap. tp punyela ketat nak masuk stadium tu. cek beg sume. makanan xleh bwk masuk ok. org2 sebelum aku kene tinggal makann kt lua stadium. cett. aku da beli coke. plus mountain dew free ni lagi. xkan aku nak abeskan dulu b4 masuk. kejam la dorang ni! aku n hasben abeskan mountain dew 1 tin dulu then aku terpikir 1 idea. sbb sblumnye aku ade nmpak cam ade org buat jahat. kami pon rase nk tirula. tp rase takot lak nk buat salah. padahal nk bwk masuk air je pown. kakaka lawak la. xyah la cite kat sini. bukan jahat sgt pon. cume licik la. agagagaga
we entered the stadium about 7.30 pm. solat maghrib dulu baru masuk carik seat. ha ni baru goalie masuk nak streching je baru ni. sume dah histeria. haha
arsenal mascot

 
team arsenal da masuk padang. hoyeah!

 
arsenal indonesia?? kasi can laa kat korang... lol
1st time buat aku watching football match kat stadium. tgk arsenal pulak tu! yeah!
org malaysia ni mmg kaya2 gamaknye. tgk seats yg kosong tu. sume seat paling murah tu. yg penuh sume harga tix beratus. tix kami yg paling murah tu RM58 pon aku dah rase mahal. adeh. baek masuk sunway lagoon! ngehehehe
hasben's shirt. ;)

 
malay mail special edition- arsenal

 
i updated my Fb status about goin to arsenal match. then some frens boooed me for supporting them. WTF? every1 has right to support their fav teams, what's ur prob? if u r into MU/chelsea/liverpool watsoeva, just go for it, but do respect other's interest. plz guys! tb2 sensitive! hahaha 
kap lam ya nga je yg yo yo ooo je pakai rambut kale2 ni. hehe

 
yea! dpt gambo berdua! :)

 
adik ni pinjam water calour adik die utk conteng muke ni. xoxoxox

 
adik2 yg dok blkg kami. kagum ngan budak baju merah tu. baju arsenal but ikat kepala malaysia! cayalahh!
RM2.50 utk burger kosong ni.
jersey no 22 khairul fahmi beraksi di separuh masa kedua . hoyeah!

 
saya suke rakyat malaysia yg hadir ni. wlopon masing2 pakai baju arsenal, tetap sokong malaysia! kesimpulannye, every1 sokong both teams!
agak lauk jugakla malaysia dibuatnye. 4-0 hehe
puas hati beliau :) sy terharu bile hasben kate ' i cant belive i'm watching arsenal live!'  yes darling. ur not dreaming :)

 
gamba posing aku je lepas ni. still among yg lewat utk balik



ok, time to go home. jam sket la. kami menapak jauh gak nk amek kete. tp we really had fun! nak ajak hasben gi tgk malaysia lwn spore lak la pas ni. dah kemaruk nk tgk bola kat stadium lak ni. ngeeee

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...