Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 6 July 2012

baby stuffs ~ batch 9

akak aku baru ni dia bagi sekotak baju2 baby shaheem. shaheem pon dah setahun lebih n along kata shaheem confirm anak bongsu. haha. maka dia nak wakafkan la baju2 shaheem kt baby aku pulak. byk giler baju shaheem. tp aku x amek semua pon. aku amek x sampai separuh kot. sbb aku pon banyak beli baju plus ade beberapa cousins aku yang tgh pregnant jugak, so boleh la bagi2 kat dorang jugak kan. huhu


ni shaheem dpt hadiah. x sempat bukak pon. so along bagi kat aku. rezeki anak ummi :)

see, mmg ade brg shaheem yg x keluar dr plastik lagi. so rezeki anak ummi jugak :)

koleksi new born socks. alahai comel giler. aku amek sikit utk lil rainbow :)

some of baju shaheem yg aku amek. nmpk baju pink tu? baju melayu tu shaheem pakai masa wedding aku tahun lepas. masa tu umur dia dlm 2 bulan camtu. hehe

some more. nnt kene basuh baju2 ni sbb da lama simpan. tp xnak basuh awal sgt. nnt da x wangi. hehe

ok cukup sudah baju2 from shaheem. ni aku gi the garden. nmpk pulak  baby gap ade sales. erghh rambang mata nk pilih. last2 beli 2 helai je sbb pk lil rainbow da byk baju. harap2 lps lil rainbow keluar, ade sales lagi, leh beli baju size besar sikit pulak. hehe
yg ni jumpa kat pasar malam je kot. comel pulak. so bli la satu ;D
sekarang da masuk 28 weeks a.k.a. 7 bulan. how time flies... erm, xpe, insyaallah sempat ummi n abi nak bli kelengkapan lil rainbow. ade 2 baby expo kt mid valley n klcc sblum lil rainbow lahir. nnt kite shopping ok :)

(ada kesilapan teknikal pasal aku kata xleh nk upload gamba da kt blog aku. hape2 tah. entry ni aku try buat, okay pulak. so aku akan teruskan blogging kt blog ni selagi boley ok ;)

love ~ izyan al-za'im

1 comment:

RockMePhotography said...

paling suke yg paul frank!!!hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...