Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 10 July 2012

parent craft class session 1

sabtu mg lps, aku n hubs went to parent craft class kt ampang puteri. excited taw nk gi. kelas ni ade 2 sessions. yg aku gi ni session 1. lg 1 session will be on dis saturday pulak. kenapa pilih nk gi kt ampang puteri? sbb da biasa check up kat sini. tp x sure pon nk bersalin kt sini ke tak. huhu.

erm, aku gi class ni masa kandungan aku dah 7 bulan da pon. ade org kata, lmbtnye aku gi class ni. but bila aku dtg sana, mostly dorang da 8 bln. ade yg 9 bln lg tu. huhu.xpela, still berguna ilmu dlm kelas tu. di ampang puteri, yuran kelas ni is RM180 percouple. kire ok la. 1st experience, gi jela class wlopon ade kata, nnt pandai sendiri, xyah nk gi class pon xpe. for me, x salah pon kn, nk gi class tu :)

utk 1st session ni patutnya ada 3 topics, tp sorang presenter x dpt dtg utk brief psl preparation & process of labor which is will be postponed to dis week. so last week, blajar bout diet in pregnancy, pain management dan exercise in pregnancy. benda2 ni mebi boley kite baca kt internet berlambak kan, but bila dtg kelas ni, dgr org bg explaination lebih faham la. yela, nk baca kn malas. lol. malas la aku nk terangkan ape yg aku belajar tu, org pon msti malas nk baca. hehe. cukup la aku n hubs faham n smg ilmu tu dpt dimanfaatkan ;)

pamphlet

ummi n abi ready nk masuk class ;)

ni ktdlm gym utk class excercise. 2 org kt dpn tu trainer utk exercise ni

ada 9 couples time ni which is dikira ramai la. salu x ramai sgt pon. smpi gym x muat, so para daddy to be semua kene tgu luar dulu. haha. elok la pon sbb dlm exercise ni ade senaman tonggeng2 bagai. kang segan lak i. huhu

ni dlm kelas. semua ni of course la 1st time ngandung kn

refreshment

goodie bag yay! hrp2 second session nnt, dpt goodie bag lg. hehe
love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...