Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 30 July 2012

parenthood expo mid valley

as marked in  my calender, 27-29 july 2012, a must go expo is on! hehe. xnk tgu hari sabtu.. balik kerja hari jumaat gak aku terjah. hehe. shopping ler. dah gaji kan. x cukup dwet gaji, nnt kan ade dwet bonus setgh bulan gaji (buat gelak ngn org keje private je.. ' hekeleh.. setgh bulan gaji pon kecoh. ') lol. xpela ade gak rezeki kami penjawat awam. klo xde bonus pon, brg baby still kene bli jgk kn :)

yg pasti, expo kt mid valley ni jauh lebih best dr expo kt pwtc yg nan hadoo tu. wekk. erm, pasni nk tgu IBEX kat klcc minggu dpn pulak (8-10 ogos 2012) yg klcc punye pon best gak. aku sempat gi yg awal tahun hari tu. amboii byk lg brg x bli lg ni. wlopon hakikatnye da byk je aku bershopping. huhu. xpela, dari list aku tu, rasanya boley settle semua bnda aku bli by end of august. insyaallah :)

pilih2. rambang mata ok. tambah tgk barang girl, lg la meleleh air liur. haha

disebabkan da nk sampai waktu berbuka, kami menagguhkan aktiviti menyopping di expo shg lps maghrib. jom belah dulu. masuk barang dlm kete dulu ok


ok ni hasil dari batch pertama sebelum berbuka.

barang2 part 1 da sumbat dlm keta, sambung berbuka n solat maghrib, kite sambung sesi ke2 pulak. ni la hasil part 2. haha. pon terus sumbat dlm kete jugak sbb malas nk pegang byk2 sbb nk sambung soping kt jusco pulak. ngeee. actually play gym oren yg aku pegang tu aku saje blikan utk bff aku yg tgh ngandung gak. aku x bli play gym utk anak aku sbb ade org da jji nk blikan. hehe. so aku blikan utk org lain pulak la. hehe

setelah dipunggah, ni la benda2 yg dibeli. huhu
ade lagi benda yg nak dibeli ni. aku bg masa sebulan utk aku settlekan sikit2. hehe. barang yg dikira paling mahal iaitu stroller n breast pump belum beli lagi. mebi mg depan nk gi mother care shopping kat sana sbb ade sorang cousin aku keje mother care. leh dpt diskaun. hehe. plus da aim satu almari baby kt ikea. ok gonna grab 1 soon. yg lain2 tgl brg toiletries n health care dia je kot. ok2 sempat2 nk bli, insyaallah. wahh excitednye nk sambut baby! hrp2 semuanye berjalan lancar. ameen.. x boley nk update psl tempat kt mn aku nk bersalin sbb masih x confirm lg. boley gitu? dah 8 bln da ni oii. huhu. nnt2 la. or tgu jela aku update bile da bersalin nnt. huhuhu

love ~ izyan al-za'im

8 comments:

Aeen said...

syokkan beli brg bby....kali ni xpegi pun expo kat midvaley tu....dah pergi expo yg sblmnye...skg ni xde ape dah nk beli brg baby..sume da ready..heheh

izyan al-za'im said...

aeen, bagusla da siap bli brg baby semua. sy pon x sabar nk completekan brg baby :)

wardah @ fie shah said...

Tak pernah pi baby expo tau..tak sanggup redah jem Midvalley. Tapi teringinnnn..

izyan al-za'im said...

ala bkn selalu. redah jer :D

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,bestnye shopping brg baby....

ct shah said...

Wah,borong jgn x borong.saya pegi ari sabtu tapi just beli bedung moden je 2 helai pastu terus chow balik umah.dh x larat nak tawaf exhibition tu lama2.

ct shah said...

Wah,borong jgn x borong.saya pegi ari sabtu tapi just beli bedung moden je 2 helai pastu terus chow balik umah.dh x larat nak tawaf exhibition tu lama2.

Anonymous said...

Hi,sy pun cdg nk gi expo kt midvalley sbb edd 5/8 dah pujuk2 baby suh bersabar bg mummy shopping dulu...tup tup awal 25/7 sy admitted n selamat bersalin 27/7 hehehe...sy nk beli x byk sbb barang anak sulung elok lg tp baby expo nie dah mcm acare 'wajib' pegi...

Nk tnye lovely garden travel mattres kn awak beli tue? Brape ye mase expo tue?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...