Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 24 July 2012

puasa hari ke 4

hai. erm, byk benda sebnarnya nak cerita n share kt sini. but very busy lately. ewahhh. pasal puasa selama 4 hari ni, aku boley berpuasa dgn jayanya tanpa sebarang comlication ok! hehe. rasa bangga dgn diri sendiri. syukur ya Allah. sebelum asek risau, takut x larat puasa. baby pon ok je :)

smlm buat check up lagi kt ampang puteri. aku kira baru 31 minggu, but gynae kata dah 32 minggu. eh yeke? maknanye dah 8 bulan la baby ni. great! aku pon da start rasa braxton hicks. aduh sakit jugak perut ni but at least i noe, baby is doing good :) lg best, gynae, dr fauziah buat 4d scan lagi. yaaayy suka! abi lg suka dpt tgk muka baby. hehe. so comel :)

ada uri tutup mata sebelah la pulak..

ok la, nnt aku ypdate lg ye. daaa

love ~ izyan al-za'im

3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

nikmati saat2 akhir mengandung nie
nnti rindu....
hehehehehee

Aeen said...

kite pun baru buat scan 4d....suka bile dpt tgk muka baby kn...:)

izyan al-za'im said...

ekin, haah ni dok menghayati yg rasa sakit je tu. hhaha.

Aeen, best kn bile doc scan 4d! rasa nk soh buat lama2 je ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...