Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 26 July 2012

campur2 penang

org dok gebang pasal nasi kandar beratur. so mmg tgu sampai kol 10 mlm kedai ni bukak nk dinner.haha
cam biasa la. kedai nasi kandar
kali ni x sempat nk gi line clear sbb masa kitorg gi sana, tgk break utk solat jumaat pulak. xpela, line clear da penah rasa sblum ni kan..
ha ni la nasi beratur aku. erm, berdasarkan tekak aku, aku rasa biasa je kot. ntah la, aku x rasa pulak ape2 yg kick. aku tercarik2 gak. mebi tekak aku time tu x ok ke? ntah la, tp aku rasa line clear lg sedap kot...

ni la kekdahnye kene beratur sblum dpt mkn ok :) aku x beratur pon. hubs yg tlg beratur. hehe
ha yg ni lak kt juru. farah penang ajak makan kt sini. the best bawal goreng katanya. lets la try :) sini pon leh tahan ramai org n kene beratur nak amek bawal goreng tu taw!
nama warung ni warung kelapa sawit. mmg style la makan dlm kelapa sawit. hehe
ni la bawal special tu. dia goreng je. kuah nye kicap je. but mmg sedap!
tb2 rasa nk mkn lagi kt kedai ni. amboi jauh la pulak. hahaha. seyes sedap!
murah lak tu! aku xpenah gi kedai yg air nye harga posen2 lagi. air limau ais aku 80 sen je! haha murah giler!!
with farah depan building matrade penang

farah n penolong pengarah penang. hehe. tq korang :)
last time penah try pasembor kt padang kota. so dis time beralih arah nk try kt anjung gurney pulak
kedai ni agak meriah. so try sini la
sila bayar
pasembor share ngan hubs, pandangan peribadi aku,, mmg sedappp!!
singgah gi feringgi nye uptown.xde ape pon beli. jenjalan je. tu pon x jln jauh sbb most kedai jual brg yg sama jugak. ahai
k la, nnt aku update psl bukit bendera pulak. bye

sebelum tu, nk ucap syukur kpd rezeki Allah. kerajaan umumkan bonus separuh bulan gaji 9 Ogos ni utk penjawat awam. yabedabedoo!!

love ~ izyan al-za'im

1 comment:

ct shah said...

rojak dan bawal goreng tu nampak sedap sungguh.adei,lapar..lapar...ngee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...