Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 29 June 2012

ARGHHHHH

adoilaa aku da xleh update blog ngan gamba anymore! tu la letak lg gmba besar2! tp klo letak gmbr kecik aku x puas. smlm aku nk update entry letak gmba skali, skali xboleh. google kata da lebih quota (1G). klo nk tambah quota space (25G) aku kna byr la pulok.

Ngadu kt hasben. shud i pay for blogging purposes. he said, if i'm serious about it, x kesah jela. mebi aku boley buat blog baru but klo boley xnak. aku nk semua cerita2 aku dirangkumkan dlm 1 blog ni je. perjalanan hidup aku dlm blog ni jela. xbest la ade byk2 blog. sedey wey. mebi aku boley tukar blogspot ni ke dot com ke kan. kene byr gak but aku x bljr lg camne nk buat. sape yg pakar? nk tya ni.

BTW. aku blogging bukan sbb publicity or nak tambah duit dgn letak iklan nuffnang or watsoeva. it has been part of my life rite now. aku mmg xde iklan2 kt blog aku ni. just my story. my journey. x harap pon org baca. it's like my journal la. so, nantikan la, what can i do to meneruskan hidup blog aku ni. huhu. adoilaa ngade taw, nk blog pon kene byr. choii

dear blog, sabar ye. i'll find ways to make u survive....

love ~ izyan al-za'im


2 comments:

Elle Kamarudin said...

lenkali kecikkan dlu size pic

miszatie said...

hehehe...tulaa i pun ske picture gedabak besor..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...