Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 18 June 2012

happy father's day abi!

happy father's day to all fathers in the whole world especially my father Mohammad Mansor Jamal. u mean so much to me :)

ha, walaupun, baby dalam perut ni x keluar lagi, but still aku nk celebrate father's day utk suamiku yg tersayang a.k.a abi to be. beliau amat bermakna dlm hidup sku so aku rasa nk jugak celbrate wlopon belum jadi abi yg betul2. bkn celebrate beriya pon, cukup la gi mkn n bg adiah x seberapa je. hehe

to abi sayang, tq for always taking care of me n our lil rainbow. suka tgk u r so excited to do the preparation utk sambut baby kita ni. tq sbb rajin bwk i gi jalan2 survey barang baby. terharu sbb u sanggup nk berhabis utk nk sambut baby ni. tq sbb so sweet sapukan strech mark cream kt badan i everynite without fail! tq for everything! ummi sayang abi so muchhh!

insyaallah, tahun dpn sambut father's day ngan anak yg betul2 pulak ye. hehe. sama2 kite doakan baby yang akan lahir nnt sihat walfiat n Allah permudahkan ummi ni bersalin ye. Ameen..

kami gi mid valley je. sblum gi mkn, blikan a slice of cake kt SR. suruh tulis happy father's day. amboii buruknye tulisan!

happy abi's day to u!

gi pizza hut. sbnaye, ikot selera aku je ni. haha



macam sedap je tgk iklan pizza hut cheesy bites steak pizza (beef). aumm mmg sedap pon!

ok b, makan byk2 ye. it's your day! eh, mcm aku je yg mkn lg byk. wahahaha

last but not least, hadiah for him! hopefully u like the uniqlo pants :)
love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...