Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 25 June 2012

baby stuffs ~ batch 8

see what i just bought! it's moby wrap! i was eyeing for baby carrier until i found this mony wrap n fall in love with it :) erm terfikir2 betul ke nk guna benda ni? i showed hubs. he refused at first. but after i showed him cth org laki carry this thing n told her the goodness bout this moby wrap, he agreed n like it too! dia pon excited ok! :)

there's another brand : boba wrap but masa jalan ke alamanda hari tu, masuk modern mum, n jumpa moby wrap ni. ade 10% diskaun. ok jugak la 10% tu plus x byk store sell this moby wrap, so aku trus beli la. hehe. selalu tgk dlm internet dah siap org pakai. rupanya, bila tgk contoh kt kedai tu, rasa complicated jugak nk ikat benda ni sbb panjang benda ni is 4 meters ok! wohooo but bila baca review org yg pakai, they said, mula2 je rasa susah sbb x biasa pakai but lama2 will be ok. yg pnting aku rasa mcm cool je bnda ni plus baby selesa giler kot dlm tu. aku rasa la. sbb compared to carrier biasa, aku rasa ni cam selesa jer. cett pandai je aku ni. pe pon, tgu la bersalin nnt, tgk baby selesa ke x. nk cite skang pon, x cuba lagi. hehe. erm tgk baby carrier mcm baby bjorn tu mcm best, but i still terpaut hati kt moby wrap ni jgk. huuhhu

shopping kt modern mum alamanda ni best la. salu jmpa modern mum jual baju je. modern mum sini jual mcm2 ok! siap dpt free goodie bag lagi! yayyy i loikee! :)

aku beli warna merah ni. ooh sedap nmpk budak tu. mum n baby bonding lg close gitu.

membayangkan hubs carry our baby with moby wrap. cool abi! hehe

sukala this turqoise moby wrap but xde pulak warna ni hari tu. huhu. hopefully we will fully utilise this moby wrap. hrp2 xde la hangat2 taik ayam memandangkan complicated sikit nk melilit tu. huhu. insyaallah
erm, x sabar nk bli stroller pulak. ahaiii. stroller yg kami nak for 2012 edition punye dah ade :)

love ~ izyan al-za'im

4 comments:

wardah @ fie shah said...

Alololo comelnyaaa..

izyan al-za'im said...

comel kan? hopefully betul2 la kitorang pakai bnda ni. klo x mbazir je bli. hiks..

izla said...

member saya beli moby ni..
saya tengok dalam facebook gambar dia post, cantik n selesa je bby dia dalam kantung tu.
ada jugak gambar hubby dia pakai mobby ni dengan bby dia.

saya tak beli pon, sbb dah ada carrier.

izyan al-za'im said...

hai izla, erm tula hopefully moby wrap ni betul2 la bg baby selesa n yg pentg mak ayah pon selesa skali. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...