Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 4 June 2012

baby stuffs ~ batch 3

sambung brg baby lagi. huhu. 1-3 jun 2012. the largest mom n baby expo katanya.... i was so excited la nk pegi kan. so after work hari jumaat tu, aku n hubs terus berdesuppp ke pwtc.. we parked at parking space beside hotel seri pacific n entered pwtc via entrance sblh hotel seri pacific tu la...

oh damn! there was another expo (renovation expo) held there. sampai 4 halls. aku xnak gi renovation expo tu taw x! too bad, the organiser halakan perjalanan ibu2 mngandung yg nk ke baby expo ni, lalu renovation expo ni dulu. wat the!! dah la jauhhhh! mmg aku hangin je time tu! rupanya, baby expo tu dekat dewan tun abdul razak which is another building yg u have to cross the bridge. sigh.... walaupun aku x kesah nk jalan2 ni, tp aku sakit hati sbb sptutnya, ade je short cut, but it was closed n we had to pass by the massive expo hall dulu. kenapa la xde kaunter complaint. aku mmg nk complaint sgt2!!

anddddd the largest mom n baby expo la sgt kan.... tipu sesangat! aku da byk pergi baby expo. aku rasa ni plg x best. booths yg x best n blablablaaa. xbyk booth yg aku terjah pon. sob2. mengenangkan da jln jauh, aku membeli la jugak (tipu la x beli... ngeeeeee)

yg penting, hubs jumpa rompers arsenal utk anak dia. hahaha. selalu jumpa MU or liverpool je. so kat sini dia jumpa arsenal dia tu, mmg excited la dia. cet,, nk ajar anak suka arsenal. konon. hahaha

ni time nk balik. boley la senyum sbb dah menyopingkan diri. klo sebelum mmg masam je muka aku. hehehe

swaddle pod. aku tgk bnda ni mcm comel je. aku rembat la satu warna hijau. hehe. mak aku tgk pon, dia kata comel. hehehe

baby binder. 2 traditional binders. 2 modern binders. nnt kt compare mn lg senang pakai okeh. huhu

set of 8 hankerchief

new born bushas n socks. mintak ampun still ade unsur pink. huhuhu

beanie hats. mak kata, biarlah baby pakai putih. erm,, u noe me, i love colours! huhu. hubs pon sama. die x suke warna dull or putih. so mmg warna warni la anak aku nnt. kekeke

ha! hubs bangga giler kot dpt bli arsenal romper yg tgh tu. hahaha

cant stop my eyes looking at girls' stuffs.  so beli jugak laa.. ooops not for my baby. bought this for ekin's baby. she's expecting a girl. hopefully she likes it :)


ok tu je aku bli kat baby expo pwtc tu. nnt aku update batch 4 pulak. hehe. daaa

love ~ izyan al-za'im

6 comments:

ct shah said...

wargghh.saya pun ngidam nak beli gugu swaddle pod tu.nampaknya kena beli online sbb it was so cutee!!

izyan al-za'im said...

haah mariam. dekat online pon byk je jual kan. lebeh kurang je harga :)
sbb cute, so nk bli jugak. hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

suke sgt
terima kasih
hehehehe

izyan al-za'im said...

sama2 ekin. kalau kot2 yg kluar nnt bukan girl, xpeje. simpan utk adik dia nnt. hehe

wardah @ fie shah said...

Kalau ada rezeki pregnant lagi lepas ni nak rembat swaddle pop tu! mmg comel giler!

izyan al-za'im said...

fie, haha comel kan. nk bli swaddle tu skang pun xpe, motivasi nk bg adik utk kakal. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...