Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 6 June 2012

sarah n ayu's wedding

sabtu lps, sempat attend 2 weddings walaupun jam macam tuttttt. naseb baik dekat2 je. 1 kt bt caves, 1 kt seri gombak.

to both sarah & hubs + ayu & fakhrul, selamat pengantin baru. semoga bahagia selalu :)

met this love birds. mom to be jugak yg comel betul perut dia. hehe

eh, ni love birds jgk ke? hehe

1st time gi wedding dpt nail clipper. so cute :)

ada eskem juga!

congrats sarah n suami ;)

anak kak jue berkata : 'apa la mummy aku ni paksa aku tangkap gamba'. nak buat tangan di dada, mata ke atas, tp tgn da kene block ngan mummy. keekekek

mmg colour block betul dressing aku kali ni. wakakaka

dear ayu, jd isteri yg solehah okeh ;)

ok, sape lg nk kawen, sy nk dtg! hehe
love ~ izyan al-za'im

3 comments:

MrS JaJa said...

mulut penuh ngan makanan 2 yan..comotnyerrr...hihihi..

Sue-Rya Qistina said...

comei je yan! hehehe..
awk ni kategori dramatic sbb suka kaler2 menyerlah (mentang dh pegi kursus..hikhik)

izyan al-za'im said...

jaja, xpe je. sbb kalau ibu mengandung camtu comel je. haha

kak su, hahaha very the drama kan! kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...