Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 1 August 2011

pesta buah buahan tempatan

jumaat lepas, ofisku telah mengadakan pesta makan buah buahan tempatan. skema giler ayat. kakaka. actually tu mmg hari yang aku tgu2 la. giler x suke. mkn durian free! hehe. tp aku boley pulak demam hari kamis malam jumaat tu. setelah makan panadol yg hasben aku beli kol 3 pagi (tq baby, terharu sgt! muahmuah!) hari pagi jumaat tu aku rase aku mmg cukup sehat utk nak gi opis. mulenye hasben aku soh dok jela umah dah x sehat. aku kate aku sehat sbb aku nk gi mkn durian kt opis (mcm hari lain xleh nk mkn durian kan. kakaka)

so, kt opis hari jumaat tu mmg aku x sehat n aku baring kt surau je ok. huhu. bile dah kol 3, aku gagahkan diri turun nk gi pesta buah katenyer. dari kol 3 sampai kol 4, acara x start lagi sbb ceo x sampai lg. sedey wey, slagi ceo x dtg, xleh mkn. huwaa! habes tu, aku nye condition masa tu sgt la lemah. panas giler kot badan aku! iskisk. mule2 aku nk tgu gak, last2 aku pasrah. mmg bukan rezeki aku mkn buah2 yg byk tu. hya sempat menjamu mata saja. badanku xcukup kuat utk terus berada di sana. huwaa! tragis giler! aku pon melangkah longlai naik semula ke opis n sambung baring di surau. sedey x cite aku?? hehehe

aummm!!



ni je gamba aku kot. xgerak mana2 x larat. then tros naik sblom smpt mkn buah2 tu. iskisk

syok nye tgk rambutans ni

every1 was waiting for ceo. x sabar taw x!

meja vip je yg hidang ni haa

mcm pasar malam dah aku tgk

pandai2 la cari port memasing. bersila je. best kan! eee np aku xjoin.. iskisk


model durian terhangat. ekekeke

yg baju putih tu bkn patut ade kat meja vip ke? x cukup la tu. hehe


macam2 kaedah ye . haha

ni namanya, abes durian, kulit dibuang. sekian terima kasih. kesimpulannye, jgnla demam time opis buat pesta durian ye! nyesal xsudah! :(
love ~ izyan al-za'im

2 comments:

sha a.s said...

ehehhe..sian ko..xpe, janji aku da mkn kn utk perut ko...burrrpppp~~~~


*ada bau deghiyann x? muahhaa

Elle said...

kihkihkih ade gambarku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...