Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 26 August 2011

iftar @ bumbu desa

ha yg ni aku buke ngan hasben kt bumbu desa mid valley. an indonesian cuisine restaurant. sepatutnye ade iftar ngan unit. tp cancel pulak. so, aku ngan hasben jela proceed. huhu. lg pn, ade je brg raya nk beli lg kt mid tu. hahaha x abes2.

actually kami sampai kol 5pm utk reserve. tp full house sudah :( tp aku nk gak mkn kt situ sbb da eksaited. then, we decided to xyah la reserve, jalan2, solat magrib, mkn light2, then baru come back to bumbu desa. ok agreed :)

finally managed to get in dlm kol 8 lebey camtu. b4 dat, we had big apple n our fav air mata kucing petaling street :)

the restaurant deco

penuh ngan patung sajer

actually lupe n x sempat tangkap gamba air. aku tunjuk jela aku order air dlm gamba beleh atas tu. ES BUAH. hasben nye soda gembira :)

ni la main course die. ayam bakar n talapia goreng. erm, mule2 tu contemplating nk order ape. xpe la, kite try ikan talapia dulu. ade rezeki dtg lagi, kita try ayam bakar pulak :)

talapia goreng ni di recomend oleh byk review aku baca sblum tu :)

turn hasben blanje dis time :)

the rice diisi dlm bekas ni. mcm mknn india lak. hehe

ha so dis is talapia goreng nye! cam seram je tgk ikan tu kan. ikan ni sesuai utk 2 org mkn. sambal kicap die terbaik! cam waroeng penyet gak. org kate sambal cili hijau kt situ sedap. tp da abes la pulak. amek sambal cili merah jer.

ni namanye tahu macem. recommended by the waiter. ntah aku rase cam tahu biasa je. cume dimarinated ngan ape tah. ok la, aku suke mkn tahu :)

ha, da licin! x sempat amek gamba air pon da licin :p

ok sblum balik, amek gamba depan restaurant dulu. adoii baju aku tu kembang semangkuk apesal? fail betul. haha

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...