Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 11 August 2011

iftar @ waroeng penyet

salam ramadhan hari yg ke 11 :) BTW, semalam hali ulang bulan perkahwinan aku n hasben yg ke 4. hehe. i love my hasben! wee~~ so, saje nk memanje ngidam ayam penyet. huhu. so, kami ke waroeng penyet @ the curve utk berbuka. aku x penah lg try ayam penyet kat sini. org kata sedap. so, aku rasa nak jugak, nak jugak. huhu. mule2 cadang xnak resrve sbb aku pk hari rabu msti x ramai. kene ngan hasben aku, byk la xyah nk reserve. mmg full house pon. naseb dgr cakap hasben. bulan2 pose ni, jgn la berangan nak gi mkn mn2 without reservation ye. naye je. huhu. melainkan klo rela nak minum air seteguk n solat maghrib dulu. but still kene tgu gak nnt sbb org melantak lagi lama dr semayang. hehe ape aku merepek ni?? lol


our table for two :)

sape salu tgk cite endon hingga akhir waktu mesti salu dgr nasi uduk. kt waroeng penyet ni nasi uduk ni new menu katenye. so, harus la try. nak gak taw nasi uduk tu ape. dlm bahasa omputeh: fragrance coconut rice. cet, cam nasi lemak je rasenye upenyer.. huhu ok la at least penah rase. ahaii

hasben's : ayam penyet biasa

complimentary dates n kek lapis kukus

es cendol.

yay! soda gembira! gembira sangat1 ;p

wings penyet. fuhhh mmg terbaik la ayam penyet kat sini! sambal n kicap die power giler! aku mmg suke pedas camtu! kicap die sedap bangat!mmg aku akan teringat2 la nmpak gayanye :p

lambatnye nk azan. huhu. ok selamt berpuasa! ari ni buke nk mkn ape pulak ye? huhuhu

ha, ckp pasal buke puasa, opisku ade buat majlis buke puasa. aku telah mnghantar borang yg aku akan pergi. bukan setakat bersama hasben, but dgn 9 org family aku yg lain. ha! amek ko satu kampung aku bwk. hehehe. xsabar nk buke ngan dorang kt matrade. muahaha

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...