Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 2 August 2011

tragedi 1 ramadhan

tragis weh ramadhan pertama aku! lulu meningal. iskisk. lulu la... ikan laga kt tempat aku tu. cian die. aku x hingat la pulak since bile aku bela, tp tahun lepas la... semoga die aman dan tenteram di sana...
actually ni ikan kedua aku yg meninggal kt opis. yg 1st dulu aku sempat kafankan pakai tisu putih. but yg lulu ni, aku malas lak rase nk kapankan, so, aku tros je kebumikan lulu ke dlam tong sampah toilet tingkat 17 west wing menara matrade. bye lulu! will miss u. :)


ni la umah lulu. skang tinggal pokok togel je. nnt aku ganti ikan baru k lulu


lulu dah terkulai.. aku syak die ninggal sbb ade org buat fogging ke ape kat opis aku ni. iskisk


eh seram lak aku tgk muke lulu ni aii! bye lulu....

love ~ izyan al-za'im

5 comments:

sha a.s said...

aku sedih!!! psl aku yg slalu bg mkn kt dia...

*nk harapkan puan punye ikan, alamatnye kebulorr la lulu tu....muahhaha

izyan al-za'im said...

haha. aku bkn xnk bg die mkn. sbb salu aku dtg opis , ko da siap kasi da die mkn. ahaii. time kasih la yer :)

izyan al-za'im said...

haha. aku bkn xnk bg die mkn. sbb salu aku dtg opis , ko da siap kasi da die mkn. ahaii. time kasih la yer :)

Izzul Azlynne said...

wey....aku takut tgk muke lulu tu....

izyan al-za'im said...

haa taw pon. serammm kn? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...