Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 8 August 2011

iftar at mid valley

buke puasa pertama di luar tahun ni berlangsung di belanga @ mid valley. rase nk makan nasi kerabu pulak. pdhal ade je jual nasi kerabu kt bazar ramadhan tu kan. tp saje nk mkn luar. plus hasben nk tgk cite captain america. ye rase bersalah pulak tgk movie bebulan pose ni kan. hehe. xpejela, tgk ngan suami je kan. bukan ngan boipren pon. huhu.

semenjak merempit ni, laju je aku rase sampai ke destinasi. balik keje tros vrooom ke mid valley. mmg kol 5 dah sampai la kan. syabbass mera beta!! hehe. sampai2 tros book kt belanga dulu sbb takot full house lak nnt. mmg penuh pon ko!!! naseb bek aku da book dulu then baru jenjalan. yay!

reserve dulu, then jenjalan :)

for breaking fast, ade complimentary mineral water n dates

ala,, sumpah aku x hengat nama air ni. sedap weii. ade bubble meletup dalam tu. huhu

air hasben. young coconut. cantiknye kelapa ni. boley gitu cantik?? huhu

hasben ngan dslr die. aku ngan camera hanpon ayamku. anda boley nilai hasil2 dari due kamera ni dlm entry ni. ada dr mine n his. huhuhu

assam laksa for hasben. actually aku order skali time reserve tempat. masa tu hasben solat asar dulu. jd, aku men order je utk hasben. die x kesah je. naseb baekk :p

yay! my nasi kerabu. i was craving for this! nyumss

selamat berbuka! huhu

actually ke mid valley nk carik baju utk hasben. last2 baju hasben x beli, bini die yg lebey. huhuhu

captain america started kol 9pm. dah purcahed tix online awal2. erm, aku telah tertido masa tgk cite ni ok! almaklumla, aku mmg xleh tgk cite lawan2 ni. mesti aku tertido punye. time tgk cite merong pon aku bantai tdo gak. mmg xleh harap aku ni. xpela, teman hasben, tu yg penting. tdo pon xpe. huahua

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...