Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 19 August 2011

buke puasa with husband's colleagues

smlm buke puasa ngan colleagues hasben kt unit MDG. tp bile dtg, sorang je muke yg betol2 aku knl. yg lain semua adik2 u ols. hehehe. unit tu ramai benor sambilan n practical students. bile majlis berbuka luar ni, yg ade family mbi susah nak join kot. but yg single mingle on jer... aku n hasben termasuk dlm single kot. hehe. sbb kitorang biasanye on jer jugak klo org invite. hehe.

bukan buke puasa kt hotel pon. ngehehe. kt kedai adam blkg opis je :) x kesah la kt mn tmpt berbuka tu, jji bile buke reramai mesti meriah kan. plus, ade sorang indian kt unit tu pon puasa skali. kellas nye la hai, kene paksa puasa ngan kwn2 die, klo nk ikot buke puasa smlm. hahaha. naseb bek die dpt abeskan puasa die. KUDOS! lg satu, die sebok amek gamba time berbuke sbb die nk masuk contest ape tah. kirenye gamba paling meriah time buke puasa gitula. ha ko, non muslim lagi excited! huhuhu

gamba pon x byk sbb aku juz gune camera hp yg sungguh nan hado amek gamba waktu mlm. huhu. jgn nak terliur sgt la dgn gamba mknn sbb mknn biasa2 je. kedai tomyam nye lauk. standard la kan. :)

besarnye gigi! lariiiii :p

klo org matrade tgk gamba ni, mesti tya, btol ke dorang ni staff matrade? huhuhu

tomyam cam biasa. nama pon kedai tomyam. huhu

kailan n sotong goreng tepung

daging paprik n xde dlm gamba is ikan 3 rasa. ikan ape tah. taw mkn je. huahua.

muke hasben usya lauk x sabar nk buke la tu. haaha

pasni looking forward nk berbuka ngan unit aku lak. tah jd ke x.ahaiii. petang ni nk gi buke pose kt opis. cam aku bgtaw aritu, aku akn bwk skali mak, ayah, along, abglong, shaheez, shaheem, acah, asyu, dylla. huhu. meriahh! ;D

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...