Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 15 August 2011

jalan TAR

wah da puasa hari ke 15 da arini. cam cepat je.. hehe. as usual, bile masuk bulan puasa tergedik2 rase nk gi jalan TAR. so, hari sabtu mlm ahad lepas, aku ajak hasben gi jalan TAR. aktiviti wajib kan. biasanye klo nk raya ni, sekurang2nye mesti 2 kali. kalo lebih tu mungkin lg. tah hape yg dicarik tah. hahaha.

cam aku, mmg suke gi bazar2 or pasar2 ni, lagi ramai lg suke. hehe. tp aku mmg suke gi jalan TAR waktu malam klo bulan pose ni sbb xde la penat sgt kan. tp org yg dtg tu, punyela 80 kali ganda kot ramainye. tp aku suke je redah.. hehe. so last week, memandangkan duit bonus pon xdapat lg, so jgn berangan nak shopping ye. jalan sesajer. tp sempat gak rembat 2 shawls n few dangling brooches. hamek ko murahnye la hai! aritu kwn opis jual RM7 each. but kt mlm tu aku beli 3 for RM10. laju je aku beli. aku bkn pakai sgt dangling brooch tu. tp aku suke lak tgk. huhu

aku da ckp ngan hasben, nnt dpt gaji, kite dtg lagi ye (ape lagi la yg ko nk bli yan oiii. huhu) hasben nk gi mlm raye katenye sbb die xpenah gi jalan TAR malam raya. ok xde hal. cam aku yg sejak azali raye kt KL ni, mmg salu jela menerjah Jalan TAR mlm raya. saje suke jalan jalan carik pasal. ramai nye org mcm lg seminggu nk raya. pdhal esok paginye nak kene semayang sunat raya. ha gituu! so dis year, hasben akan raya di umah family aku dulu, leh la aku bwk die gi jalan TAR mlm raya nnt. weee~~


murah murah! yeahh! im lovin it. takat beli shawl kat sini, xyah tgu gaji pon boleh beli sepuluh. yay!

kt booth u n me ni, punyela ramai plus berlonggok2 tudung. sampai cashier xtaw harga tudung tu. die yg soh kite bgtaw harga tudung kt amek tu bp harga. muahahah. erm, apesal aku nmpak tgi dlm gamba ni? sbb dikelilingi org yg x berapa tgi kot. hehe

ha, hasben sempat tangkap gamba pakai camera henfon smntara jalan terhincut2 dek org dah mcm ulat kt jalan TAR tu. wlopon jalan camni, nape org masih suke nk dtg sini ye? hehehehe. ntahla, aku mmg suke :)

love ~ izyan al-za'im

2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

hr tue g waktu siang
panasnye
huhuhu
x penah g waktu mlm
klu cmnie ramai,en tunang mesti mls nak g...

izyan al-za'im said...

tambah lagi dekat nk raya ni, mmg camni la gaya jalan TAR tu sampai malam raya nnt. best gi malam sbb x penat. tp tula, mmg ramai giler org. ade pro n cons kalo gi siang or malam. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...