Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 22 April 2011

signage

perkara penting utk guest dtg ke wedding aku ialah signage memandangkan ramai yg xpaham sgt map yg aku bg. fail betul. hahah. signage tu buat sendiri. xde yg special langsung. simple saje sbb kami mmg nk tulisan tu besar. so, xyah ade design. tulisan besar supaya org leh nmpak. kale kertas harusla kale pink. shocking pink. x nmpak lagi, aku xtaw la. hahaha.

tp alkisahnye punyala cam harammmm B ditemani abang iparku dah gi tampal2 signage tu hari jumaat malam. kua kol 12 mlm sampai kol 3 lebey pagi baru balik. ade 15 signage sumenye. tp,,, hari sabtu kitorang lalu tmpat yg dah letak signage tu, ade yg dah kene cabut. sialan betoll. siot tol! aku taw ramai gak yg sesat barat nk sampai situ. xpela, tu mbuatkan sape2 yg sesat tu lebih pandai jalan2 kt Kl. betul x? ayat nk sedapkan ati. agagagaga.


laminating process. lps buat ni, kami ade projek lain gune laminate ni. tros rosak ko taw!! naseb bek da siapkan projek signage. mati kene gantikan balik mesin laminte kakak B nye. huhu


ade turn right, left n straight

sape x nmpak signage kale ni, xtaw le. huhuhu

love ~ izyan al-za'im


2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

liminate machine tue akak punye ke?

izyan al-za'im said...

bkn akak nye. kakak husni punye. tp smpai rosak kitorang buat. mampos kene ganti. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...