Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 1 April 2011

kek kawenkuuuuu

last nyte aku, tunangku, mak n ayah ke mutiara catering sekali lagi utk buat full payment n finalize the menu n pakej yg kitorang pilih. kitorang dah tambah bilangan pax sbb takot x ckup. bit still takot gak lagi. sgt takot org x dpt mkn. night mare tu. iskisk n then, pakej yg aku amek tu pakej custom. so, aku akan dapat wedding kek fondant 4 tingkat. cumenye skang, aku x confirmkan smlm warne camne yg aku nak. die soh emelkan camne kale yg aku nk. bout design aku x leh milih sgt. xpelah x kesah la design camne. jji kale tu aku nk fucshia n black. aku dah google kek warna fucshia n black. n aku da emelkan kat die camne yg aku nk. aku harap kek aku elok la rupenye. klo burok, sedey jgkla.... huhu. so, ni hasil googelan aku....


ni cantik. but cam serabut lak.


yg ni cam simple sgt lak. huhu

yg ni pnk nye honeysuckle. i want fucshia. huhu

yg ni not bad...

yg ni ade bulu2! suke! aku suke gak yg ni. but tunangku takot black tu nanti jd x cantik. hurmmm..
yg ni ok


yg ni pon cantik. ;)

ni antara kek yg mutiara catering bagi untuk wedding sblum ni. puas ati sgt! aku harap kek aku pon cantik camni gak! n harap2 die leh buat spt kale yg aku nk tu. plz....huhu. smg berbaloi pe yg aku byr. ameen... lagi 9 hari lg ni. leh pulak x finalize kek lagi. huhu. aku da emel da kt mutiara warna kek yg aku nk. pastinye aku akan sedey klo kek tu x mengikut piawaian yg aku harapkan.


love ~ izyan al-za'im

2 comments:

sha a.s said...

mesti kek ko cantik nyer....amin!

e k i n ♥ y u s r i said...

sume cantik
tp yg penting,pink...
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...