Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 April 2011

mutiara catering

nak review bou caterer wedding aku lah. actually, caterer utk wedding aku ialah mutiara catering .

actually aku jumpa mutiara catering ni masa aku sebok carik venue utk wedding aku. aku bumped to it's website. mmg up to date la die nye website. x mcm website catering lain yg byk x update. so, aku ajak family aku buat food testing n dorang setuju. sgt puas hati dgn harga yg die bg. berbaloi2. x tipu. sbb aku da compare dgn tempat lain n mutiara la yg the best. bg aku la.. :)

utk pakej yg aku ambik,( i wont tell the price). aku amek utk 1200 pax. utk harga yg aku byr tu, aku dapat:

makanan utk 1200 org
meja dan kerusi berbalut n berribbon ikot kale yg aku nak.
setting hidangan makanan yg bulat instead of yg petak tu. bekas air pon cantik. :)
set hidangan pengantin n setting meja pengantin
red carpet
set meja vip utk 40 pax
tempat basuh tangan, mineral water, tisu
waiter up to 15 org
n plg best 4 tiers wedding fondant cake yg cantik bangat!!


aku sgt puas ati la ngn caterer ni. mmg aku recommend kt org lain. pasal mknn, aku dah survey org kate sedap. bak kate mak, nak sedap mcm mn lagi. ok la tu. jji jgn basi sudah.. hehehe. kek pulak, mmg betol2 die buat spt citarasa aku. actually aku ada emelkan cth kek yg aku nk. n hasilnye sgt menggumbirakan hati aku!! alhamdulillah.


n pada yg gi wedding aku, n ade mkn kambing panggang kan. yg tu bkn dari mutiara. itu kambing aqeqah anak buah aku shaheem n nubhan. rezeki tetamu wedding aku la tu. tu pon sedap sgt. dpt rase sket je. hehe.


ade yg bgtaw aku, waiter mutiara ni pon pantas je wat keje. dorang x biakan pinggan yg da gune lama2 atas meja. gud2! byk la aku nk puji mutiara ni. cukup la tu. mmg aku puas ati kesimpulannye. alhamdulillah aku jumpa dgn the right caterer. :)

my wedding cake. really my taste!! juz like wat i imagined! :))


setting meja makan beradap. simple but nice :)

setting meja n kerusi. pink n black


setting hidangan makanan tetamu. saya suke bekas makanan n air ;)


alhamdulillah semua tetamu dpt makan. risau mknn x cukup sbnye. huhu


setting vip table. they used soft pink instead of he vibrant one to diffrentiate it with the normal tables.


table mknn beradap sempoi je. but still ok wit me :)


love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...