Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 April 2011

my wedding (part 2)

gambar2 aku pos ni random je. jgn pening2 sbb x ikot susunan ok. ha, nak bgtaw ni, kat kad aku ade state yg majlis bersanding kol 12.30 tghari. ade yg bilang awal nye... mesti jji melayu.. hahaha. anyway xde jji melayu pon. sbbye mmg kol 12.30 aku kua dr vip room. hebat x? agagaga. bnda da siap, wat pe nak delay2 ye x. tetamu pon ramai dah dtg. so, pengatin xyah nak perap lelama dlm bilik vip tu. lol. ye, hall tu ade vip room. so, kami mmg bersiap kat situ je masa lepas nikah utk bersanding pulak. aku x pulak rase rushing. bertenang je rasenye. seyes, xde bnda yg nak dikalutkan jika kite dah betol2 plan majlis kite. klo x plan betol2, tu yg delay je. tp kite rancang , Allah mnntukan. hehe. kdg2 aku gi wedding, perantin kol 2 lebey baru sampai. tetamu lama da dtg utk tgk perantin. cian tetamu. so, aku dah ubah kebiasaan tu. aku nk bersanding lebih awal so, tetamu leh jmpa perantin. ;)




with akem


my fairies di meja mkn beradap. actually bkn deme yg dok sini. sj amek gamba ;)


sha, kak suhana n kak syeeda. (gamba dicilok dr blog anim. hehe)

anagram balloon ni aku letak kat guest book table. ni la yg aku beli on9 tu. rs tertipu giler. bnda nye cinonettt giler. huwaa!! RM18 taw x bnda ni! plus delivery charge lagi RM 5. aku pon leh x cek the size b4 oder. xpe la da beli da pon...ok la bg tmbh2 props sket..

this is the guest book station. my niece jd penjaga setia. ahaiii. tq for those who jotted down in there. guest book adiah hari jadi dr acah. aku deco sendiri dgn bulu2 kat the book, frames n pen case tu. bunga digubah oleh biknah. i loikee!!


ramai yg tgu nk amek gamba kt dias but aku lama lak kat meja makan beradap tu. so rmi yg dpt amek gmb kt meja mkn beradap tu je. kusi mkn perantin die besa la pulak. so, terselit2 org nk amek gamba. sory guys ;p


ni outdoor fotoshoot kat pusat sains negara. mule2 da sedey xdpt wat outdoor fotoshoot sbb hujan turun. tp jap tu hujan tu bnti. so gi la. cume awan x cantik sgt la sbb baru lps hujan kan. xpela, jji ade gak outdoor fotoshoot. klo x, penat je aku hire OP aku. ;p


outdoor fotoshoot was accompanied by my fairies. actually fairy ade 5 sumenye. tp sorang da kene balik awal. hehe


with my good kakak when i was working at hong leong bank then ;)


i love my dias :)



u girls really happening! muahmuahhhx!


with B's family. brothers n sisters


table deco. buat sendiri :)



ramainye org... terharu... sob sob


keadaan masih terkawal. hehe


my mak n ayah. thank you so much!


my pengapit n bestie, ili :)


asyu dilla acah


ayah menepung tawar :)


besar sgt lak bunga depan aku ni aihh.


time kaceh cemua sbb dtg ;)


pas ni ili n zam lak tawen. korang mmg pengapit terbaik!! aku doakan yg terbaik utk wedding korang pasni :)


table deco for each tables. bunga bunga dibeli di petaling street n digubah bersama2 oleh my aunties. love :)

love ~ izyan al-za'im

1 comment:

Anonymous said...

cm barai j sumua kwin ye2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...