Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 26 April 2011

name tag

biasanye klo buat wedding kat rumah, n masak sendiri, tuan rumah akan sediakan rozet yg letak duit skali tu kan? tp wedding aku buat di hall n xde penanggah pon. so, rasenye x perlu la kot nk buat rozet letak duit tu.

tp, atas inisiatif adik aku, maka terhasilla rozet+name tag yg exclusively made for family aku sahaja. bnda tu bkn ape pon. mother, father, sister, brother, sister in law,brother in law, niece, nephew. see. mmg betol utk family aku sahaja. tp kami buat jugak utk bride's maid, groom's man. lil' fairy n fairy. itu sahaja.

actually bnda tu sj2 je buat. name tag tu laminate je then attachkan kat rozet yg harga x sampai singgit kot. TAPIIII,, adioyaii ade pakcik n makcik aku merajuk oiii. x dapat rozet tu katenye. meleleh air mata aku dengar. hahahaha. x sangka la pulak bnda tu pon jd rebutan. bnda tu bkn ape pon. iskiskisk deme ni. yela salah aku x buat utk sume. tp baygkan, adik badik mak aku 5 org. adik badik bapak aku 12 org. xkan aku nk buat utk sume kot. cam hape je sume pakcik2 aku pakai. adeyy. xpela, majuk la, aku mmg xleh nk wat pe pon. hahahaha.

lain kali peringatan klo wedding adik aku ke nnt kan, sile la wat nametag tu byk2 sbb ramai yg berkenan. agagagaga


ni la roset name tag yg mnjadi rebutan tu. hahaha


love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...