Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 6 April 2011

post terakhir sebagai seorang CIK

hari ni hari last aku kerje sebelum aku cuti panjang utk kawen. 2 hari minggu ni n the whole week mg depan. sambung gi HM la. huhu. so, lagi 4 hari nk bergelar Mrs Husni ni, aku x mungkin sempat nk update ape2 coz aku kne buat bnda2 yang aku listkan kat bwh ni. xikut turutan. ikot pe yg aku igt je la.
-nak beli plastik laminate utk laminate signage. mesin laminate mmg da ade kt umah.
-hari jumaat mlm leh pasang signage tu. mintak tlg sepupu lelaki. signage kale shocking pink. hehe
-nak beli contact lense. mu MUA soh pakai lense kale gray. hurmmm. hehehe
-nak basuh tudung n veil nikah/sanding.
-nak gi hantar iron baju nikah. arghh iron sendiri jela. sbb baju sanding aku x siap jait manik lagi. Alin jji nak anta umah aku hari Jumaat. iron sendiri jela gamaknye.
-hantaran yg digubah oleh kak shyma akan dihantar ke umah aku hari jumaat. -baulu dari mak sha akan dihantar hari jumaat
-baulu utk VIP guest akan sampai dari Melaka hari Khamis
-pakai inai hari Jumaat malam
-Kek hantaran akan dihantar ke rumah hari Sabtu
-amek hand bouquet hari Sabtu petang
-Biknak beli fresh flower dr chowkit Sabtu pagi n stat gubah Sabtu malam kat dewan
-mlm ni nak gi jmpa semula ngan org PA system
-nak gi hantar anak tudung sanding utk letak diamond kat kedai cina blakang
-esok gi azzueena butik utk amek veil n tiara sanding
-gi amek cincin tunang aku yg tercabut batu kat habib. tgu die call. adoii x siap lagi ke?
-gi amek bunting kat section 2 shah alam hari khamis
-buat bunga rampai n isi telur kat bunga telur hari sabtu
-td aku ade bli fotobook via online. ini hasutan dari pn noreen la ni. hehehe. mana x nye murah je. aku tunjuk kat tunangku, tros die soh bli. sbb utk pakej fotografi yg aku amek, die juz bagi 1 story book. so rase berbaloi2 klo aku tambah fotobook ni dgn harga yg aku beli tu. yuhhu!

hurmmm pe lagi ekk...tu je yg aku igt wt masa ni. bz u ollsss. jgn aku x cukup tido udahhh. semoga hari2 terakhir aku sebagai seorang CIK ni berjalan dengan lancar selancar-lancarnya.. ameen. kepada sesape yg baca blog ni, sila la datang ke majlis aku nanti ok. berdebar ni...

2 comments:

sha a.s said...

sgt tharu bff aku ni akan bgelar isteri nnt...ade gang la aku pasni....ehehe..smge semuanya bjln lancar..amin :)

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,mesti x sabar...
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...